JOŠ JEDNA UZBUDLJIVA NOĆ! Kraj Zadruge je blizu, SUTRA ONI napuštaju Belu kuću!

Još jedna uzbudljiva noć!

Zadruga 2
Zadruga 2, Foto: Screenshot Youtube

Rvanje zadrugarki u čokoladi pre dve nedelje u emisiji 'Amidži šou' pratio je milionski auditorijum. Kako je to  izgledalo, pogledajte OVDE.  Nakon što je osam zadrugarki pokazalo zavidno umeće u rvanju, u ovonedeljnoj emisiji, će se pored žena i muškarci oprobati u novoj igrici koju je Ognjen osmislio. 

 

U susret velikom finalu "Zadruge", učesnici će biti deo neverovatne večeri rodea i kruške u takmičenju snage i umeća.

SAZNAO DA POSTOJI DOKAZ! David PRETI TUŽBOM zbog snimka na kom se ljubi sa Lazarom Jeremićem! Evo ko mu je kriv za sve!

Zadrugarke će se ovog utorka takmičiti u jahanju na električnom biku, za šta će morati da pokažu ozbiljnu fizičku spremnost, ukoliko žele da odnesu pobedu. Žensku grupu činiće Ljuba Pantović, Sanja Stanković, Aleksandra Subotić, Mina Vrbaški, Dorotea Jovanović, Maja Marinković i Marijana Zonjić.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Sa druge strane, muškarci će morati da pokažu svu snagu - oprobaće se udaranju kruške, nezaobilaznog rekvizita ne samo u treniranju boksa, već i u svakom luna parku. Mušku grupu će sačinjavati Marko Marković, Branislav Radonić Brendon, Toma Panić, Bane Čolak, Savo Perović, Lazar Jeremić iBora Santana.

 

Ognjenu Amidžiću će u ovom takmičenju pomagati i stručni žiri, koji će ocenjivati umeće zadrugara u ovim neobičnim izazovima. 

Zadrugari nisu mogli da sakriju koliko su znatiželjni da saznaju kakav je to izazov ovoga puta priredio za njih Veliki šef, a ono što je izazvalo pravo uzbuđenje je to što su oni koji su voljni da učestvuju morali prvo da se prijave iako ne znaju o kakvoj je igri reč.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi