Ana Korać i David Dragojević
E stock
Ana Korać

E stock

Ana Korać, Foto: E stock

Kako magazin VIP ekskluzivno saznaje, Koraćava je, zbog kazni, ostala bez velikog dela honorara nakon druge sezone rijalitija „Zadruga“, te je prinuđena da rasprodaje skupu garderobu, kako bi preživela.

PROČITAJTE I:

 

Ana Korać

Screenshot

Ana Korać, Foto: Screenshot

- U prvi mah vodila se time da će izmanipulisati svoje bogate prijatelje i da će ponovo sve biti po starom. Kada je shvatila da joj to neće poći za rukom, rešila je da rasproda markiranu garderobu koju ima u ogromnim količinama. Izdvojila je celo popodne da odvoji skupocene komade iz garderobera, svaki fotografisala i fotografije poslala prijateljicama koje vole skupu i brendiranu odeću i obuću - navodi izvor i objašnjava da je Koraćeva istakla da prodaje komade koji su nošeni samo jednom ili dva puta.

- Kao pravi trgovac, Ana je objasnila da prodaje komade koje je nosila jednom ili dvaput i koji su kao novi. Istakla je da ništa od toga što nudi nije kopija i da ima sve potrebne deklaracije. U ponudu su ušle cipele, torbe, haljine, jakne, farmerke. Ma, više od pola garderobera prodaje, samo da bi imala što više novca na gomili - kaže izvor i dodaje:

- Ne žali što će ostati bez skupe garderobe jer veruje da će se uskoro vratiti svi njeni udvarači i prijatelji koji će je ponovo obasipati novim kolekcijama najskupljih brendova - priča izvor blizak starleti i objašnjava zbog čega je Koraćeva rešila da garderobu proda ispod cene.

Koraćeva ne sme da mrdne od Davida!

Otkako je napustila rijaliti, Ana se ne odvaja od Davida, a njeni prijatelji iz „Zadruge“ javno su je prozvali da se potpuno distancirala od svih i da zbog veze s Dragojevićem ni sa kim nije u kontaktu. - Ana, problem je što si se distancirala, a moj osećaj je da se sve dešava zbog Davida. Znam da me ne gotivi i da ne gotivi mnoge s kojima si bila nerazdvojna, ali to ne opravdava to što si prekinula kontakt sa svima. Nas ne zanima tvoj dečko, ti nas zanimaš i morala si da imaš trunku osećaja da pozoveš svoje prijatelje posle rijalitija. To što radiš je loše po tebe i posle će ti biti žao - rekla je Jovana Koraćevoj u emisiji u kojoj su zajedno gostovale.

- Ani je novac neophodan i želi što pre da proda sve što ima, te je zbog toga insistirala da spusti cenu na sve stvari. Firmirane cipele koje koštaju oko 2.000 evra, Ana prodaje za 700 evra. Takođe, torbu čija je cena oko 3.000 evra, Ana prodaje za 1.000. Ne sluša nikog i misli da tako treba, kako bi joj se što više devojaka javilo i kupilo to što im nudi - kaže izvor i dodaje:

- Tužno je što pored Davida, koji je zdrav i prav, ona mora da prodaje svoje stvari. Živela je kao kraljica, navikla je na luksuz, a sada pored sebe ima pijavicu koja nikada neće moći da joj pruži život koji voli. Dokle god je sa njim, imaće poteškoća s finansijama i s dobijanjem para na lepe oči - zaključuje izvor za VIP.

Ana Korać i David Dragojević

E stock

Ana Korać i David Dragojević, Foto: E stock

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Ekskluzivno! Bojana Ristivojević otkrila sve o Zadruzi 3 i prelasku na Pink!

 

Komentari (1)

Angelina

24.07.2019 12:16

Brzo će i Zadruga 3.