ISPLIVALA ISTINA POSLE TOLIKO GODINA Konačno otkriveno šta se desilo sa Stanijom i Filipom posle FARME! Sve vreme smo bili u zabludi!

Mnogi nisu znali!

Stanija i Filip
Stanija i Filip, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon "Zadrugovizije", Marijana Zonjić i Stanija Dobrojević su se izdvojile kako bi razgovarale, a tema koja ih je najviše zainteresovala bilo je Stanijino dosadašnje iskustvo u rijalitijima. Pogledajte OVDE šta je Vladimir otkrio o Staniji, reč je o velikoj prevari.

 

Ona se prisetila "Survajvera", nehigijenskih uslova u kojima su tada boravili, a potom i rijalitija "Farma", pa i njenih bivših ljubavi Filipa Panajotovića i Kristijana Golubovića. Pogledajte OVDE istinu o njenoj vezi sa Kristijanom.

Stanija i Filip
Stanija i Filip, Foto: Screenshoot Youtube

Stanija je priznala da je nakon kraha veze sa Filipom mnogo patila, ali i da je nakon raskida gledala njihove zajedničke snimke.

- Tada sam mnogo plakala i rekla sam da više neću da pogledam nijedan snimak - rekla je Stanija Marijani. Mnogi su mislili da je njihova veza bila čist marketnig, te da nije bilo nikave patnje, međutim starleta tvrdi drugačije. Kako Filip danas izgleda, pogledajte OVDE.

Stanija i Filip
Stanija i Filip, Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi