ALO! U KALUĐERICI Komšije otkrile istinu o Aleksandri Subotić! Zbog NJEGA strepe i ne smeju da pričaju!

Svi u strahu

Subotići, komšije
Subotići, komšije, Foto: Jošida Masanori

Komšije trenutno najaktuelnije zadrugarke Aleksandre Subotić iz Kaluđerice nemaju baš lepe reči za svoju sugrađanku. Dok se pojedini iz kurtoazije uzdržavaju od komentara, drugi kažu da je ne poznaju, a treći da ne žele da zbog onoga što bi rekli, a zaista misle, kasnije imaju problema.

 

- Aleksandra je fina, uvek se ljubazno javi i divna je komšinica. Dobra je i majka. Ja o njoj mislim sve najbolje i to joj isto želim. Navijam za nju, neka uzme pare, kad je već ostala bez Davida. A što se njega tiče, nije zaslužio ni komentar - rekla je za „Alo!“ Biljana, prva komšinica Aleksandre Subotić, koja živi u kući preko puta Subotića.

Da li je zaista mislila tako ili se vodila onim „o komšijama sve najbolje“, svedoče i komentari ostalih žitelja Kaluđerice. Na primer, zaposleni na obližnjoj pijaci nisu imali tako lepe reči.

Srboljub
Srboljub, Foto: Jošida Masanori

- Ne želimo da pričamo ni o Aleksandri ni o Čabarkapi, ni o Subotićima uopšte. Ne poznajemo ih i nema potrebe da o njima govorimo. Nemojte nas da pitate ništa - rekle su u startu žene koje smo tu zatekli dok ispijaju kafu, želeći da se ograde od svoje meštanke. Ubrzo su nam objasnile i zbog čega.

 

- Niko nije lud da o njima kaže ono što zaista misli. Malo je ovo mesto, sve se zna i svi se poznaju. Šta nama treba da sutra imamo problema? Zbog koga, zbog nje? Nismo lude - rekle su nam žene gotovo uglas.
Kada smo ih upitali koga se konkretno boje, rekle su Čabarkape, ali i Karađorđa.

 

- Niko od tih Subotića nije normalan. Non-stop su po zatvorima i problematični su. Baš kao i Čabarkapa, koji s njima ima neraščišćene račune. Viđamo njenog strica Srboljuba, on dolazi često. Kulturan je i fin čovek. Ostali nisu za komentarisanje. Jedina normalna osoba iz te porodice jeste Aleksandrina sestra Gorana, ali ona se odrekla njih svih. Napustila je kuću i živi s dečkom. Normalna je i kulturna, fina, školovana... O njoj sve najlepše možemo reći. O njenoj sestri ne - kažu komšinice iz Kaluđerice.

Dok smo šetali ulicama ovog prigradskog naselja, sreli smo i Oliveru, gospođu koja živi preko puta Aleksandrine ulice. Ona nam je rekla da „Zadrugu“ prati samo zbog svoje komšinice i da joj želi samo pobedu.

Subotići, komšije
Subotići, komšije, Foto: Jošida Masanori

- Želim joj da pobedi i da obezbedi sebe i dete. Žao mi je što joj se ovo desilo s Davidom. Ona baš nema sreće u ljubavi. Znam da je divna majka. Sećam se i kad se porodila, a mala Magdalena je bila baš mala, kako ju je privijala na grudi i bila brižna i nežna prema njoj. Nju je njena majka ostavila, pa je možda ona zbog toga dobra majka svojoj ćerki - kaže Olivera.

Kuća Subotića
Kuća Subotića, Foto: Jošida Masanori

Srboljub: Obrukaše mi porodicu!

U Kaluđerici smo pred sam kraj naše posete imali priliku da sretnemo i Srboljuba Subotića, Aleksandrinog strica, koji nam o svojoj bratanici baš ništa lepo nije rekao.

- Šta da vam kažem? Cela ta priča u vezi s njom je bolesna. Ona laže čim zine, kao i Ljuba, i Karađorđe, i David uostalom. Ne podržavam je, kao ni ono što ona radi. Znam ja da ona pravi šou i da je to za gledaoce super, ali ako mene pitate, nije ni trebalo da se vraća u rijaliti. Dosta su se obrukali i dosad - kaže Srboljub, stric Aleksandre Subotić za „Alo!“.

Pogledajte u video prilogu šta su nam komšije još otkrile o Aleksandri:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi