Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović
E stock
Sloba Radanović

Nenad Vujanović/Alo!

Sloba Radanović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Kristina Kija Kockar

Nenad Vujanović/Alo!

Kristina Kija Kockar, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

S druge strane, ona je odgovorila Slobodanovoj mami Draginji, koja je u jučerašnjem izdanju „Alo!“ rekla da je sin Slobodan ne zanima, kao ni to da li se pomirio sa Kijom.

Draginja Radanović

e-stock/Rajko Ristić

Draginja Radanović, Foto: e-stock/Rajko Ristić

- Prva bih javila njegovoj mami da sam ponovo sa njim. Nešto iz fazona: „Stigla ti je omiljena snajka“ - našalila se Kristina na račun spekulacija da vezu sa Slobodanom krije od Draginje kako se ona ne bi ljutila.

Kijina majka: Sloba sve radi iz koristi!

Draginja Radanović, majka Slobodana Radanovića, koja nikad nije podnosila bivšu snajku Kristinu Kockar, pre dva dana je rekla za „Alo!“: - Zaista me ne zanima. Kažete da su se pomirili? Ma ne zanimaju me. Bolje pozovite njih, ja to više neću komentarisati - rekla je vidno iznervirana Draginja. S druge strane, uvek dobro raspoložena majka Kristine Kockar otkrila je šta zaista misli o bivšem zetu. - Ma zaista me ne zanima bivši zet. Zato je i bivši. On sve radi iz koristi i zarad interesa - rekla je Nadica.

No, iako je Kija čvrsta u odluci da nikada više ne bude sa čovekom kog je nazivala balvanom, on ne odustaje od pomirenja.

Kako za „Alo!“ kaže izvor blizak folkeru, Sloba sve više pati za bivšom dragom.

- Slobodan bukvalno moli Kristinu da se pomire i na sve moguće načine pokušava da izgladi odnose, međutim, nju to ne zanima. Očigledno je da sve priče u medijima kako su se pomirili plasira on, jer želi da podigne popularnost -kaže izvor „Alo!“ i dodaje:

- Njoj ne pada na pamet da se pomiri sa Slobodanom, jer ne želi da bude sa čovekom koji ju je bez blama prevario pred milionima ljudi i sada želi da se grebe o njen uspeh - kaže naš izvor.

  

Komentari (8)

Oxi

14.12.2018 13:39

Volela je Slobu dok nije stekla slavu i lovu, sad ga pominje samo, kad preko njega moze da uzme jos vise love tu i tamo...

KK

15.12.2018 00:10

@Oxi - Kija je jedan obican manipulator I lazov!Njen materijalni interes je iznad svega,ne bira nacin i sredstva da dodje do njega.

Moj muz

15.12.2018 16:21

@Oxi - Sta reci o Kiji!Zena manipulator,lazov I zena lakog morala.Kao zena je ispod proseka. Nerazumem Slobu,kako je mogao da je ozeni.

??????

14.12.2018 22:03

Opet izmisljaju vrhunski manipulatori.

Nele

14.12.2018 22:38

@?????? - Nema veceg manipulatora od tebe. Pises lazi.

KK

15.12.2018 12:25

@?????? - Konstanto laze I manipulise,dokle vise!Zena ispod proseka,neznam u sta je gledo Sloba,kada se zenio sa takvom osobom.

Jevdokija

15.12.2018 12:54

Rialda, ja te zelim! Rialda zeljan sam te danima! Rialda ja te volem Rialda! Kija ima da popuca ko led u vodi jerb Boba vole Rialdu rasnu lepoticiu!!!!!!

neverica

15.12.2018 14:54

Da li je moguce da su Kija i sliba nekome interesantni? Dva manipulatora...