Ljuba i Karađorđe
Screenshoot Youtube
Karađorđe Subotić

Rajko Ristić

Karađorđe Subotić, Foto: Rajko Ristić

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, VIP magazin došao je u posed Karađorđevih poruka koje je slao Ljubinom prijatelju Erminu Biberoviću, a u kojima je direktno optužio bivšu suprugu da je organizovala napad na njega.

Ermin Ro

Privatna arhiva

Ermin Ro, Foto: Privatna arhiva

Kako je Ermin ekskluzivno ispričao za VIP, Karađorđe je tek pre nekoliko meseci promenio priču, pa je osim Ljube Pantović i njega optužio za napade.

Obračunaću se sa Ljubom i Karađorđem u „Zadruzi 2“ Ermin Biberović, bivši najbolji prijatelj Ljube Pantović, uskoro će ući u „Zadrugu 2“ kako bi se obračunao sa celom porodicom i otkrio sve njihove tajne. Kako kaže, spreman je na sve i ne plaši se nikoga. - Očekujem da koalicija „kokošinjac“, sastavljena od bolesnika Ljube Pantović, Aleksandre i Karađorđa Subotića i kuvanog majmuna Davida Dragojevića, reaguje vrlo napadno, destruktivno i neartikulisano. Grupa „kokošinjac“ se trenutno bori ko će više da slaže, ali ne shvataju da sve više upadaju iz rupe u provaliju. Uopšte ih se ne plašim - kaže Ermin, koji kao glavni razlog prekida prijateljstva sa porodicom Subotić-Pantović navodi Ljubine laži. - Naše prijateljstvo prekinuto je zbog laži u „Zadruzi 2“, kada je rekla da me je izdržavala i hranila. Želim da se odbranim i upotrebiću sve što mi je slala, sve fotografije i prepisku, i razotkriću je istinom i argumentima - priča Ermin za VIP!

- U jednoj od prvih poruka je pisalo: „Je*em li ti mamu, tu ogavnu, raspalu! Radiš za Ljubu, za njenu organizaciju! Vodila te je sa sobom da te nauči kako da budeš piroman. Brinete o Magdaleni, kažeš? Da li ti je bilo smešno kada smo Magdalena i ja gledali kako nam auto gori ispred kuće? Govna piromanska, odzvonilo vam je.“ Ne mogu da vam objasnim u kojoj meri su me iznenadile ovakve poruke - kaže Emir i otkriva šta mu je Subotić još pisao:

Ljuba Pantović

printscreen

Ljuba Pantović, Foto: printscreen

Optužbe koje je Subotić izrekao na njegov račun šokirale su Ermina, koji tvrdi da nikada nije imao veze sa kriminalnim radnjama.

Prepiska

Privatna arhiva

Prepiska, Foto: Privatna arhiva

- Bio sam Ljubin prijatelj, nismo se razdvojili više od dve godine, ali nikada nisam imao veze ni sa kakvim napadima na Subotića, niti sam želeo da verujem da je neko sa kim sam blizak u stanju to da napravi drugoj osobi. I sam sam bio neprijatno iznenađen da bi ona mogla da ima bilo kakve veze sa tim, budući da je njena unuka bila u toj kući. Stavio me je u isti koš sa Ljubom, a niti sam kriminalac, niti bih učestovao u tome da nekom ugrozim bezbednost. Ipak, za njih kolektivno važi ono - kriminalac misli da su svi kriminalci - zaključio je Ermin za VIP!

 

Komentari (1)

ja

04.12.2018 11:44

Sumnja se da je Ljuba bombaš?