KARAĐORĐE SUBOTIĆ SE OGLASIO: Progovorio o Davidu i njegovoj gej aferi

Ivana Vrbaški, majka aktuelne zadrugarke Mine Vrbaški potvrdila je da je započela ljubavnu vezu sa Karađorđem Subotićem, ocem Aleksandre Subotić koja sa njenom ćerkom živi u "Zadruzi 2".

Karađorđe Subotić
Karađorđe Subotić, Foto: Alo! / Rajko Ristić

Minina majka nam je istakla da joj je veoma lepo u vezi sa Karađorđem koja traje više od mesec dana i da se oni ne plaše kako će na sve reagovati njihove ćerke kada budu saznale za njihovu romansu.

Ivana je rekla i da sa Karađorđem komentariše dešavanja u "Zadruzi", a s obzirom na to da se poslednjih dana puno polemiše o tome da li Aleksandrin dečko, David Dragojević, voli isti pol, Ivana je otkrila šta Karađorđe kaže o pričama koje kruže o njegovom budućem zetu.

"Ništa nije pričao oko toga. Ne voli puno da priča i komentariše te priče 'rekla-kazala'. Svako može da kaže za nekoga nešto. Svi su nešto u fazonu da ako je muškarac lep i uredan, da je on gej ili ako je žena ne znam kakva ona je odmah ku*va ili prostitutka. On čovek zna kakva je njihova veza. Dugo su zajedno. Tako da su to gluposti da je David gej", rekla je Ivana Vrbaški.

Aleksandra Subotić, David Dragojević
Aleksandra Subotić, David Dragojević, Foto: Printscreen

 Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi