KARAĐORĐE SUBOTIĆ SE OGLASIO: Progovorio o Davidu i njegovoj gej aferi

Pink/A.K. | vip 2018-10-22 22:09:56 2018-10-22 22:09:56

Ivana Vrbaški, majka aktuelne zadrugarke Mine Vrbaški potvrdila je da je započela ljubavnu vezu sa Karađorđem Subotićem, ocem Aleksandre Subotić koja sa njenom ćerkom živi u "Zadruzi 2".

Alo! / Rajko Ristić

Minina majka nam je istakla da joj je veoma lepo u vezi sa Karađorđem koja traje više od mesec dana i da se oni ne plaše kako će na sve reagovati njihove ćerke kada budu saznale za njihovu romansu.

Ivana je rekla i da sa Karađorđem komentariše dešavanja u "Zadruzi", a s obzirom na to da se poslednjih dana puno polemiše o tome da li Aleksandrin dečko, David Dragojević, voli isti pol, Ivana je otkrila šta Karađorđe kaže o pričama koje kruže o njegovom budućem zetu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Ništa nije pričao oko toga. Ne voli puno da priča i komentariše te priče 'rekla-kazala'. Svako može da kaže za nekoga nešto. Svi su nešto u fazonu da ako je muškarac lep i uredan, da je on gej ili ako je žena ne znam kakva ona je odmah ku*va ili prostitutka. On čovek zna kakva je njihova veza. Dugo su zajedno. Tako da su to gluposti da je David gej", rekla je Ivana Vrbaški.

Expand player
Pogledajte više