Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Uspela sam da se iskontrolišem samo zato što sam obećala mami da se više neću onako ponašati - rekla je Luna, a zatim sela i počela da plače.

Blogerka je dobila podršku od svojih fanova, koji su joj poručili da su ponosni na nju kako je istrpela sve što joj je Miljković tokom prošle noći uradio, a sve to je Đoganijeva veoma emotivno doživela.

 

Luna se sakrila od ostalih, da niko ne vidi kako plače, i dok su oni odgovarali na pitanja, blogerka  je pokušavala da se sabere u klozetu.

Pogledajte kako su izgledale te jezive scene:

 

Komentari (4)

Ivan

31.01.2019 14:03

Izlazila i razgovarala sa majkom. Obecala majci. Zna da je fanovi podržavaju. Šta je ovo? Opet glumi ucveljenu i ostavljenu.

dejov mali

31.01.2019 14:04

Fuxa ostaje fuxa. Pa ona je coveka bukvalno vukla u tus kabinu i dok MAarko ne dade sokola kljunci da izgine, a sad joj kriv neko drugi. Mucenice jasno je da ti niti sta znas niti zelis da znas, niti ces ikad znati sem da objesis taj nosinger ka vijder za belegiju i samo mastas o 'tvom decku' Supu iz kesice skuhati ne znas, a kako tretiras ljude koji te tese i bacasi ih kao piksle i ne primecujes ih kad ti se capricozza uspali je dno i govori istinski ko si ti, Psihopata jedan kroz jedan

Dragiša

31.01.2019 14:47

Luna napustila postelju i Marka. A plače kao da je ucveljena i ostavljena. Glumica.

Dragiša

31.01.2019 14:57

Nemojte preterivati. Sa Lunine strane sve je bilo izvestaceno.