NIKAD STROŽI VELIKI ŠEF Izazvao gnev kod "Zadrugara", opasno ih kaznio! Preterivanju i razmaženosti je došao kraj!

Oštar!

Zadruga 2
Zadruga 2, Foto: Alo!/O. K.

Zadrugari su ovo jutro bili vredni zbog toga što su morali da rade u fabrici od ranog jutra. Dodatno ih je sve motivisao Bora Santana koji im je ove nedelje nadređeni.

 

Iako ih je pre samo nekoliko dana častio budžetima, Veliki šef im je poslao i bonus od 200 dinara, ali nije zaboravio ni Boru koji je vredno obavljao svoj deo posla i oduševljavao sve ukućane.

Međutim, Veliki šef nije zaobišao ni takmičare koji se nisu udostojili da ispoštuju pravila Zadruge, pa ih je ponovo kaznio.

"Dragi zadrugari, na samom početku moramo da čestitamo radnicima fabrike koji su bili uspešni i vredni. Oni će dobiti bonus od 200 dinara, dakle, sada ukupno imaju po 1.000 dinara. Osim toga, vođa smene je blistao ovih dana, a radnici treba da mu budu zahvalni, jer je njegova motivacija bila presudna. Šaljemo ti platu od 10.000 dinara, a na tebi je da odlučiš da li je neko od radnika zaslužio bonus kojim ćeš ga nagraditi. Nakon buđenja su nastavili da spavaju, Olja, Bane, David, Aleksandra, Brendon, Miki, Mina, Zola, Rebeka, Biljana ...doneli smo odluku da svi koji su navedeni budu kažnjeni nedeljnim honorarom zbog kršenja pravila i spavanja. Osim toga, kako je većina vas koji niste radili prespavala, obaveštavamo vas da fabrika neće raditi", pisalo je u pismu Velikog šefa.

Zadruga
Zadruga, Foto: Printscreen


Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Ivan
  15/12/2018 - 12:13
  Treba ih i više kaznjavati. Ali treba ih i nagradjivati za rad. Nagrade su male i retko se daju.
 • Korisnik: Milan
  14/12/2018 - 15:56
  Raditi, raditi I samo raditi. A ne spavati.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi