"NI NE SLUTE DA SU RAZOTKRIVENE" Ivana Vrbaški progovorila o prostitutkama u Zadruzi, pa otkrila ISTINU o Ani Korać i Filipu Mijatovu!

Hvataće se za glavu!

Ivana Vrbaški
Ivana Vrbaški, Foto: Screenshoot

Majka Mine Vrbaški, Ivana progovorila je o devojkama u "Zadruzi" koje se bave najstarijim zanatom!

- Sve se svalilo na Minu jer je priznala da je bila kurva, a one koje jos nisu priznale prave se lude, a mnogo su gore od moje ćerke. Uostalom, sve se videlo napolju, ko je ko i čime se bavi, samo što mnoge od njih i ne pomišljaju da su razotkrivene. Kada izađu, sve će im biti jasno. Pogledajte OVDE šta je to Luna tražila od Marka, a on je oduvao!

Kako vam se čini ponašanje vaše ćerke u rijalitiju i kako komentarišete sva dešavanja po ulasku njenog bivšeg momka Marka Markovića?

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Korać
Ana Korać, Foto: Screenshoot Youtube

  "DUŠA MAMINA" Uveli bebu Ane Korać u "Zadrugu", ona zaplakala istog trena! (VIDEO)

- Mina je sazrela u rijalitiju i sada se ponaša mnogo bolje nego u prvoj sezoni, mislim da je nekako odrasla. Što se tiče Marka i nje, ne bih mnogo komentarisala, ali ono što mogu da kažem jeste to da znam svoje dete i da je tužna bila zbog načina na koji je to uradio, pa je još i novinare optužio da su joj pričali laži, što je totalna glupost. Pogledajte OVDE kako je Anina mama ranije pričala o ćerki!

Kako komentarišete Karađorđevu diskvalifikaciju i da li ste se videli?

- Nismo se videli, a mislim i da nećemo. Jako mi je žao što je diskvalifikovan i što neće uzeti honorar nego će morati i kaznu da plati. Jako me je iznenadio, nisam to očekivala od njega. Kakve veze ima lakiranje noktiju u igri u jednom rijaliti-programu sa muškošću i ostalim stvarima koje je naveo kao razlog bežanja i izlaska. 

Vidite li ljubavi između Ane i Davida?

- Ja tu, iskrena da budem, ništa ne vidim - niti ljubavi niti bilo šta što može da zaliči na to. Glupost totalna.

Nedavno su se pojavile slike tvoje ćerke i Filipa Mijatova, koji se dovodi u vezu sa Anom Korać. Znate li nešto o tome?

- Filipa znam, jako je dobar momak. Upoznala nas je Mina i te slike su nastale tada. On zna i mog sina i svi smo u jako dobrim odnosima i imam najlepše mišljenje o njemu. Što se tiče Ane Korać, i nju je upoznala s njim. A sad, šta se tu nakon toga desilo, videćemo i čućemo, biće tu svačega. Pogledajte OVDE sve detalje koje je Mina otkrila o odnosu Koraćeve i Mijatova!

Kako komentarišete situaciju u kojoj se našla Aleksandra Subotić?

- Katastrofa. To što se njoj desilo nedajbože nikome da se dogodi. Ona se dobro drži u odnosu na ono što je doživela. Ona i ja nismo u dobrim odnosima, ali ne mogu da kažem ništa loše za nju. To što se desilo joj odbijam na mladost i ne zameram joj ništa.

Kako vam deluje druženje Ljube Pantović i vaše ćerke?

- Ljubi sam jako zahvalna jer se majčinski postavila prema Mini i svaka joj čast. Bukvalno kao da sam ja tamo, druga majka.

Hoćete li možda i vi ući u "Zadrugu"?

- Ja neću sigurno jer je mom sinu potrebna majka, pošto je jako mlad. Nudili su mi, ali sam se ljubazno zahvalila i odbila ponudu. To je što se mene tiče, ali mislim da će Mina obeležiti i sledeću "Zadrugu".

Zbog čega sumnjate u ljubav između Davida i Ane?

- Ana ne voli Davida. Samo ga koristi, kao i sve druge muškarce. Dečko će ni kriv ni dužan stradati zbog nje jer je on iskreno zaljubljen.

Ana Korać i Filip Mijatov
Ana Korać i Filip Mijatov, Foto: printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi