Ivana Vrbaški
Screenshoot
Ivana Vrbaški

Screenshoot

Ivana Vrbaški, Foto: Screenshoot

PROČITAJTE JOŠ:

Karađorđe Subotić, Ivana

Printscreen Facebook

Karađorđe Subotić, Ivana, Foto: Printscreen Facebook

- Nije mi se dopalo kada je Mini postavio ultimatum, kada joj je rekao da mu se ne obraća ako bude komunicirala sa Ljubom. Mina mu je dobro odgovorila kada mu je rekla da niko, pa čak ni njena majka ne može da je uslovljava. Ona je sa Ljubom u normalnim odnosima, a tako će i ostati. Ljuba je pričala sa Minom i pokušavala je da razume zašto sam se verila sa Karađorđem. Rekla je da takav postupak shvata samo u slučaju da sam želela da vidim svoje dete i da mu nešto prenesem, pa je to bio način - kaže ona i ističe da, uprkos svemu, u ćerki ima najveću podršku.

Dorotea Jovanović, Mina Vrbaški

Printscreen

Dorotea Jovanović, Mina Vrbaški, Foto: Printscreen

- Mina je znala kako ću reagovati na sve što joj je Karađorđe izgovorio. Ako me neko poznaje, Mina me poznaje. Živele smo zajedno do njene šesnaeste godine. Bila je sa mnom svaki božji dan, a kada nije, čule smo se trista puta dnevno. Nije se rodio muškarac koji mi je ispred dece. Bilo ko da ih popreko pogleda, da povisi ton, to je kraj. Od tog stava nikada neću odstupiti - kaže Ivana za „Alo!“.

 

 

Komentari (2)

Sizofrenicarka

08.12.2018 08:47

Lepo gospodjo Ivana a sada vrati film pa vidi svoje ponasanje ,sve vreme veridbe,prema njegovoj cerki. Tu ti nije bio vazan odnos oca i cerke niti si ga stavljala ispred vaseg odnosa. Zla i sebicna zena! Jos si ga okretala protiv cerke,kojoj i ovako nije naklonjen...

Ciro

08.12.2018 10:30

Pre veridbe trebala da se raspita ko je on. A on trebao za nju da se raspita.