OVAJ VIDEO DOKAZUJE SVE SUPROTNO Isplivao DOKAZ da su Aleksandra i David imali SEKS! Ana će čupati kosu kada vidi ovaj SNIMAK! (VIDEO 18+)

Ko govori istinu?

Ana Korać, David Dragojević, Aleksandra Subotić
Ana Korać, David Dragojević, Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

 

Aleksandra Subotić i David Dragojević ušli su u rijaliti "Zadruga" kao verenici, obećali da će bebu da prave pred kamerama ali vrlo brzo je njihova ljubav doživela krah.

David ju je ubrzo zamenio Anom Korać kojoj je sve vreme prodavao priču kako je odavno želeo da raskine sa Aleksandrom, kako je bio sa njom iz sažaljenja, kako mu se više nije sviđala, pa zbog toga nisu ni vodili ljubav. Ana je to sinoć javno rekla Aleksandri u lice!

"Tebi je najžalije i krivo ti je što se ne sviđaš čoveku, nije želeo da ima s*ks sa tobom i to te boli", rekla je Ana. Koraćeva je proganjala muža naše pevačice, pogledajte OVDE ko je u pitanju!

Ana Korać
Foto: Printscreen

Iako je pomislila da je na taj način ponizila Aleksandru, Ani neće biti dobro kada puste snimke seksa njenog dragog dečka i njegove bivše.

Ova akcija odigrala se pre par meseci, a David ne deluje kao da ga je neko prisilio na to. Pogledajte snimak koji sve dokazuje:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi