Imam tri tumora, Slobodan je uz mene...

Srbija Danas/M.I. | vip 2018-10-21 20:33:59 2018-10-21 20:33:59

Kristina je navela da je u narednom periodu čekaju redovne kontrole, te da su joj se hormoni usled stresa poremetili.

Alo!/Dejan Briza

Kristina Kija Kockar potvrdila je u svojom knjizi, koja je u zvaničnoj prodaji od 22. oktobra 2018, da ima tri tumora! Kako se da pročitati u Kristininoj knjizi ona je u poslednjem delu knjige priznala da ima zdravstvene probleme, te da je reč o tumorima na grudima.

Kako je objasnila, za zdravstvene probleme je saznala tri meseca od završetka "Zadruge", ali, kako je naglasila, njen život nije smrtno ugrožen.

Pročitajte još:

 

Kristina je navela da je čim joj je lekar saopštio da ima tri tumora pozvala bivšeg muža Slobodana Radanovića i priznala je da, posle saznanja da je njeno zdravstveno stanje ugroženo, nije mogla da dođe sebi, te da joj je bilo teško da poveruje da ju je posle svega i to zadesilo.

Kristina u knjizi navodi da je u tom momentu zbog narušenog zdravlja krivila i sebe i Slobodana Radanovića zbog svega što joj je uradio, a samu sebe zato što je dozvolila da je stres u toj meri utiče na nju.

Zanimljiv detalj koji je otkrila jeste taj da je Slobodan u to vreme skoro pet dana proveo pored nje. Kristina je navela da je u narednom periodu čekaju redovne kontrole, te da su joj se hormoni usled stresa poremetili.

 

Expand player
Pogledajte više