Haos u Budvi! Devojka Bore Santane hoće da bije Minu Vrbaški!

EKIPA VIP | vip 2019-07-30 15:11:57 2019-07-30 15:11:57

Najnoviji broj magazina VIP donosi ekskluzivne priče o poznatim ličnostima.

Danijel Rakočević

Bivši učesnik „Zadruge“ Bora Santana trenutno boravi u Crnoj Gori, a zbog dolaska Mine Vrbaški u vilu u kojoj je smešten njegova devojka napravila je skandal koji se umalo završio batinanjem bivše zadrugarke, saznaje VIP.

PROČITAJTE I:

 

Kako naš izvor navodi, Santana je od svoje devojke nedeljama krio da će im se tokom letovanja pridružiti Mina, pa je po dolasku mlade zadrugarke u vilu nastao haos praćen pretnjama i nasilničkim ponašanjem koje je trajalo satima.

Ni nakon skoro godinu dana od stravične saobraćajne nezgode u kojoj je za dlaku izbegao smrt, pevač Darko Lazić nije se oporavio. Polomljena karlica je srasla, pluća su se oporavila, slezina mu je izvađena, ugrađen mu je i veštački kuk, ali funkcija u desnom stopalu nije se vratila. Kako pevač kaže za VIP magazin, sumnja da će se ikada povratiti.

Na škakljiva pitanja odgovarao nam je pevač Aca Živanović.

Mlađa ćerka Natašine rođene sestre Dragane Bekvalac, Sara Šekularac alijas Zoi postala je pevačica. Nedavno je izbacila svoj singl prvenac „Eto“, za koji je sama pisala tekst i odmah je skrenula pažnju na sebe, kako zbog poznate tetke, tako i zbog nesvakidašnjeg vokala, te stila pevanja, ali i načina odevanja.

Više detalja i zanimljivih priča saznajte u novom broju VIP magazina koji je na kioscima svake srede.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

U ovom luksuzu letuju Dragana Mitar i Olja Bajrami!

 

 

Expand player
Pogledajte više