POSLE NJENOG PRIZNANJA O S*KSU Gastoz otkrio sve detalje ljubavi sa Lunom: Patila je za Slobom samo kada ja nisam bio pored nje!

Neće više da ćuti

Nenad Marinković Gastoz, Luna Đogani
Foto: Printscreen Instagram

Luna Đogani je prethodne noći priznala da je imala intimne odnose sa Nenadom Marinkovićem Gastozom, što je uzburkalo javnost.

Iako je do tada uporno tvrdila da su njih dvoje samo drugovi i da nikakvih emocija ni simpatija nije bilo, Luna je sinoć samu sebe dematnovala.

Ona je u ljubavnoj vezi sa Gastozom bila samo nekoliko nedelja pošto je napustila "Zadrugu 1" u kojoj je bila u veoma turbulentnoj vezi sa pevačem Slobom Radanovićem. Iako je po ulasku u drugu sezonu ovog šou programa tvrdila da još nije prebolela Slobu, te da ni sa jednim drugim muškarcem posle njega nije bila, sinoć je sve porekla.

Luna Đogani
 Foto: Screenshoot Youtube

Ona je dobila pitanje od gledalaca ko je osoba koju neprestano pominje, a koja zauzima posebno mesto u njenom srcu, te je posle nekoliko minuta dvoumljenja konačno sve priznala.

"Gastoz. Ali ne u ljubavnom smislu. Ja sam prolazila krož težak period i kako je on bio tu za mene u svakom smislu i ja to njemu nikad neću moći da zaboravim. Ja imam svog dečka, ali on će uvek biti u mom srcu i Marko to zna", odgovorila je Luna, a zatim otkrila:

"Mi nikad nismo bili zajedno, imali smo s*ks", javno je priznala Luna.

Luna Đogani
Foto: Screenshoot Youtube

Kako bi čuli drugu stranu priče, mi smo odmah pozvali Gastoza koji je potvrdio priču Đoganijeve i otkrio kada su njih dvoje bili u ljubavnoj romansi.

 

"Šta da kažem? (Smeh) Strašno. Ne kažem da je strašno to, ali što je to pričala... Ovo sve što je sada rekla, sinoć sa Markom, to sve stoji. Upravo sam sad odgledao taj klip, strašno. Nisam znao da će da kaže tako nešto, mene kad god je neko pitao ja sam odbio da odgovorim. Sad ona ima dečka i treba da bude iskrena i otvorena prema njemu, neka je ona srećna i to je to. Mi smo drugari, pa smo drugari, mladi i ludi", rekao nam je on.

Nenad Marinković Gastoz
Nenad Marinković Gastoz, Foto: Ana Paunković/Alo!

Gastoza je otkrio i kada je počela ta njihova romansa i da li je Luna tada još patila za Slobom Radanovićem.

"Da, kad smo snimali spot. Ona je patila za Slobom kad ja nisam bio tu. Pričala mi je o Slobi, zašto ne bi", bio je kratak Nenad Marinković Gastoz, ali nije želeo da otkriva šta mu je Luna pričala o Slobi.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi