Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Gastoz

Nenad Vujanović/Alo!

Gastoz, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Nenad Sinđelić Gastoz privukao je veliku pažnju javnosti kada je pobednica druge sezone "Zadruge", Luna Đogani priznala da je sa njim imala kratku aferu, dok su u spoljnom svetu tvrdili da su samo prijatelji.

Šira javnost propratila je jednu od žurki u "Zadruzi" na kojoj je on bio specijalni gost, a budući da je Luna u tom momentu bila u vezi sa Markom Miljkovićem, iz poštovanja prema njemu odlučila je da ignoriše svog druga koji je došao u Belu kuću kako bi napravio spektakl.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Gastoz je sada otkrio u kakvim je odnosima sa Lunom s obzirom na to da je Đoganijeva raskinula sa Markom samo dan pred superfinale, a on je svojim komentarom stavio do znanja da Miljković nije mogao da poremeti njihov odnos.

Nenad Marinković Gastoz, Luna Đogani

Printscreen Instagram

Nenad Marinković Gastoz, Luna Đogani, Foto: Printscreen Instagram

"Nebitan je Marko u mom životu, meni je drago da sam sa Lunom ostao u dobrim odnosima i ona će i dalje biti moja drugarica. Srećan sam što je pobedila, zaslužila je to i želim joj sve najbolje u životu, nadam se i da je sa njom i njenim roditeljima sve u redu, tako da to bi bilo to", rekao je Gastoz.

Đoganijeva je započela aferu sa njim na snimanju spota za njegovu pesmu ,,Antidot", ali mu nije bilo svejedno kada smo ga upitali da li će Luna pozvati njega u ekranizaciji svoje prve pesme, koja bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani , Foto: Screenshoot Youtube

"Nije me pozvala da budem u njenom spotu, a ne bih ni mogao da budem jer sam ja izvođač, a ne maneken. Sve u svemu, želim joj sve najbolje u karijeri", rekao je Gastoz.

Pogledajte BONUS video: 

Luna Đogani će sav ZARAĐENI NOVAC pući na OVO!