Anastasija Ražnatović, Luna Đogani
E-Stock
Anastasija Ražnatović, Luna Đogani

E-Stock

Anastasija Ražnatović, Luna Đogani, Foto: E-Stock

Kao što je već poznato, Luna Đogani zaradu od pobede i honorara u "Zadruzi 2" već uveliko troši na snimanje pesama i spotova, jer je odlučila da uđe u muzičke vode i postane pevačica.

Međutim, njenom ocu Gagiju Đoganiju smeta što njegova bivša žena Anabela, poredi njihovu kćerku sa Anastasijom Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ne znam zašto Anabela potencira Lunu i Anastasiju, zašto uopšte pravi poređenje sa njom. Očigledno se Anabeli dopada Anastasija, njena pesma, taj celokupni stil, ali mora da shvati da je Luna jedinka za sebe i da ne može da se poredi sa Anastasijom. Lunu voli narod, ima armiju fanova, popularna je na svoj način i nikada se neće meriti sa Anastasijom jer Luna je Luna. A, Anastasija je Anastasija, Cecina kćerka - istakao je Gagi za "Svet".

Luna i Gagi

Screenshoot Instagram

Luna i Gagi, Foto: Screenshoot Instagram

On je takođe rekao da nije zadovoljan time što je Anabela u potpunosti preuzela odgovornost oko Lunine karijere na sebe, jer smatra da ima više iskustva u tom polju.

- Anabela je preuzela sve oko Lunine karijere, a mene je iz svega izuzela. Nemam veze s time, popričaću sa Lunom, pa ćemo da vidimo koga će izabrati da joj vodi posao. S obzirom na to da se ja bavim tim poslom veoma dugo, vodio sam i Anabelinu karijeru, verujem da će Luna biti više na mojoj strani. Ja sam kiler u svom poslu i mogu bolje da zaštitim Lunu i profesionalno i kao otac. Anabela se zaigrala u celoj priči - zaključio je on.

Pogledajte BONUS video: 

Prvi pobednički intervju Lune Đogani, besna kao ris na Marka Miljkovića!

 

 

Komentari (2)

Adem

19.07.2019 19:17

Anabela će potrošiti sve Lunine pare. Luna će opet kazati da su joj potrošili pare dok je spavala.

Miki

19.07.2019 20:59

Lunu vole samo njeni roditelji i rodjaci.