Gagi Đogani
printscreen
Gagi Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Gagi Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen

Denser Gagi Đogani u neverici je zbog današnjeg raskida njegove ćerke Lune Đogani i Marka Miljkovića, a kako je otkrio za Pink.rs, Miljkoviću zamera samo to što je otvorio dušu pogrešnoj osobi - Staniji Dobrojević, koja je inače od samog početka u lošim odnosima sa njegovom mezimicom.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna Đogani

printscreen

- Mislim da je današnji dan bio bezveze za oboje. Ja sam uvek bio za to da oni budu zajedno i verujte mi da sam u šoku sada. Ja bih voleo da se izmire i da izađu zajedno. Mislim da Marko nije trebalo da sedi pored Stanije i priča o tim stvarima. Neke stvari se ne pričaju pred ljudima koji su ceo rijaliti bili protiv tebe i ne vole te. Nije u redu da se uopšte spominju bivši partneri. Nema potrebe za tim... - počinje priču Gagi za Pink.rs i dodaje smatra da prava ljubav pobeđuje sve, te da će Luna i Marko opstati ukoliko je njihova ljubav dovoljno jaka.

- Ne znam šta da mislim posle ove priče. Mislim da ljubav nije bila dovoljna jaka, eto. Prava ljubav ipak pobeđuje sve. Ako je ovo zaista kraj, onda to nije bila dovoljna jaka ljubav, kada je jaka ljubav preko svega se prelazi. Ja se sam sebi čudim kad sad razmislim šta sam sve radio kad sam bio zaljubljen i kad sam voleo - kaže Đogani i otkriva da li će pozdraviti sa Markom ukoliko ne dođe do pomirenja, a priznaje i da moli Boga da se njih dvoje pomire i iz rijalitija izađu kao par.

Gagi Đogani

printscreen

Gagi Đogani, Foto: printscreen

- Naravno da ću se pozdraviti s Markom i čestitati mu ako ga budem sreo u superfinalnoj noći. Ja nemam taj problem, ja ću uvek biti dostojanstven. Bez obzira na to ako budu izašli zajedno, ja ću mu se zahvaliti što je bio uz Lunu tokom rijalitija, smatram da je dosta doprineo da ona izgura rijaliti. Milsim da je on uticao na to da ona nauči mnoge stvari. Posle svega mislim da je on korektan momak. Mislim da je generalno najveći problem to što se Marko otvorio pogrešnoj osobi. On se prvi put otvorio, ali pogrešnoj osobi. Prvi put sam ga slušao da otvoreno priča, nije se ustručavao kao do sada. Video sam u njemu neku iskrenost danas. Ipak, smatram da nije trebalo da spominje bivše partnere, pogotovu ne Slobu. Luna ima pravo da se ljuti, ali s druge strane mislim da je to bio čist nesporazum i da nije trebalo da raskidaju. Ja sam skroz zbunjen, više ne znam ni šta da kažem. Mislim da su ovim izgubili glasače koji su glasali za njihovu ljubav. Daj Bože da se pomire, ja navijam za njihovu ljubav. Mislim da će se na kraju i pomiriti, u toku noći će pasti pomirenje. Oni moraju da izađu kao par, jer bi na taj način pobedili - rekao je denser za naš portal.

Budući da smo danas stupili u kontakt sa Markovom majkom Nedeljkom koja nam je otkrila da je dobila gušenje zbog današnjih dešavanja, pitali smo Gagija kako to komentariše.

- Ženi je sigurno teško, ipak je ona starija žena. Ni meni ništa nije lakše nego njoj, ja sam na tri fronta - završava Gagi priču za Pink.rs.

PREPORUČUJEMO I:

Marko Miljković

Screenshot Youtube