JE*AO SAM NJENE DRUGARICE! Gagi Đogani KIPTI OD BESA zbog Anabele: Treba da se zapita, imam dosta toga da kažem!

Anabela Atijas progovorila je o prevarama svog bivšeg muža Gagija Đoganija, a od njega se razvela pre 10 godina.

Gagi Đogani
Gagi Đogani, Foto: printscreen

Gagi Đogani poludeo je zbog izjave svoje bivše supruge Anabele Atijas, kada je u emisiji "Magazin IN" otkrila da ju je on varao sa njenim drugaricama. Šta je sve Anabela otkrila o njihovom braku pročitajte OVDE. 

 

 

 

Đoganiju nije pravo što ga Anabela navodno stalno etiketira u medijima.

"Nije mi jasno zašto Anabela iznosi prljav veš od pre deset godina, i da je tačno i da nije tačno. Prvo je pričala da sam je tukao i nisam tad reagovao, ali ovo baš nema smisla. Ona kao da ne razmišlja da imamo decu, ne znam odakle ta potreba da mene provlači kroz razne priče. Nije u redu. Ne pada mi na pamet da je nešto pitam, ona treba da se zapita da li je zbog dece u redu da ovakve stvari iznosi u javnost ili joj je samo u interesu da bude u žiži. Ružno je to što radi, ja nikad nisam iznosio u javnost naš privatan život, a imam dosta toga da kažem", sasuo je Gagi, a onda se osvrnuo na porodicu. OVDE pročitajte najnoviju ispalu Lune Đogani! Kakva blamaža! 

Anabela, Luna
Anabela, Luna, Foto: Screenshoot Youtube

"Ona me stalno etiketira po novinama, osećam se ružno. Mojoj porodici ovakve stvari nisu prijatne. Treba da prestane da se ponaša kao žrtva, nek sačuva nešto za sebe. Jebao sam njene drugarice, pa fuj. Prevršila je svaku meru. Verovatno nije zadovoljna svojim životom, čim ima konstantnu potrebu da mene provlači kroz medije. Ne mogu ni da zamislim šta bi se desilo da ja tako nešto uradim. Kad smo već kod njenih drugarica, Anabela se druži sa mojom bivšom devojkom s kojom sam bio četiri godine u vezi. Tako da je ovo nepoštovanje bivšeg muža, a ne priča o tome kako su je izdale drugarice", zaključio je denser.

Povezane vesti

 • Korisnik: Pavle
  13/05/2019 - 19:08
  Oboje varali.
 • Korisnik: Mira
  13/05/2019 - 14:38
  Našla vreća zakrpu. Astro par-Anabela i Gagi. On je sma pričao na Farmi da ju je varao sa njenim drugaricama samo da bi joj pokazao da joj nisu prave drugarice, a sada se kao setio da ima decu. Ona, pak, ne znam zašto se čudi drugaricama kada je i sama sklona oženjenim i zazuzetim muškarcima kao i njena kći.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi