KAD SE KAMERE UGASE SVE SE MENJA Evo šta zaista rade Kulićke kad ih NIKO ne gleda! Otkriven Miljanin CILJ! (VIDEO)

Nije sve tako kao što izgleda

Marija Kulić
Marija Kulić, Foto: Printscreen

Miljana Kulić i Marija Kulić danima su u centru pažnje zbog svojih nesuglasica. U većini slučajeva, razlog svađe je Miljanin dečko Zola.

Kako je Marija čula da se njihov odnos i te kako komentariše i među zadrugarima, odlučila je da ih tokom "Igre istine" zamole da kažu svoj stav.

"Majka ti ne misli loše, slušaj mamu dok si ovde! Ti o njemu ne znaš ništa, on o tebi zna sve! Ti ne znaš da li je pijanica, uličar, sinoć ste spavali u hotelu u hodniku! Dok on nije ušao, ti si bila bolja. Tebi kao da su mađije napravili, ti si izgubljeno dete", rekla je Rada.

Marija Kulić
Marija Kulić, Foto: Printscreen

Ni Jelena Krunić nije ostala ravnodušna kada je ova tema u pitanju, pa je iskreno ispričala šta misli o celokupnoj situaciji koja ih je zadesila otkad su postale učesnice ovog najgledanijeg rijalitija.

"Ja sam na porodičnom sastanku iznela da me boli odnos između tebe i tvoje mame. Pre svega, tvoja majka je u vašem domu stub kuće! Boli me zato što znam, ona se ovde kida za tebe! Ti znaš šta si ti prošla sa svojom majkom i znaš kakav odnos imaš sa njom. I znaš da uvek kada bude neko sra*e ili panika, njoj si se obraćala. Naravno, zaljubila si se, nisi to planirala. Kad si se trudna borila sa svima njima, davala si im šakom i kapom. Svi znaju da si ti inteligentna osoba, zabavna, provokator, smešna. Umeš da učestvuješ u raznim igricama, ali došla si sa ciljem da obezbediš mnogo bolju budućnost", rekla je Jelena.

Jelena Krunić
Jelena Krunić, Foto: Printscreen

Pogledajte šta su i drugi zadrugari imali da kažu o odnosu ove majke i ćerke:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi