MISLILI SU DA SU KAMERE UGAŠENE! Evo šta se dešavalo IZA KULISA između Lune i Marka! Ovo niste mogli da vidite u programu! (VIDEO)

Luna Đogani i Marko Miljković šokirali su i razočarali mnogobrojne zajedničke fanove kada su okončali svoju višemesečnu emotivnu vezu samo dan pred superfinale "Zadruge 2", iz koje su izašli kao ljuti neprijatelji.

Luna Đogani, Marko Miljković
Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Screenshot

Nakon Zadruge 2 danima se nagađalo da li su razgovarali i razrešili sve probleme koje su imali i da li će doći do pomirenja, a onda su njih dvoje sinoć došli u studio emisije "Zadruga - Narod pita", gde su s javnošću podelili sve pojedinosti svog odnosa.

 

Luna i Marko su priznali da je palo pomirenje u noći između 13. i 14. jula, nakon čega je usledio poljubac uživo u emisiji i gromoglasan aplauz.

FANOVI ODUŠEVLJENI! Luna i Marko se poljubili PRED SVIMA! Evo šta se sve dešavalo kada ih kamere nisu snimale! (FOTO)

Luna Đogani, Marko Miljković
Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Screenshot

Koliko se njih dvoje vole dokazuje i to da su se tokom pauze, dok su mislili da su sve kamere u studiju ugašene, prepustili strastima i naočigled publike u studiju i zaposlenih na televiziji strastveno razmenjivali nežnosti.

GOREĆE BELA KUĆA! Povezivali su ga sa Kijom, Anom Korać i Lunom, a sada ON ULAZI U Zadrugu 3! (FOTO)

Luna i Marko
Luna i Marko, Foto: Screenshot Youtube

Oni nisu marili za znatiželjne poglede, već su se ljubili pred svima, nakon čega su se vratili u početne pozicije kako bi nastavili svoje učešće u emisiji "Zadruga - Narod pita".

 

Pogledajte BONUS video: 

Milica Todorovic o trudnoći

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi