Ana Korać, Filip Mijatov
Printscreen
Ana Korać, Filip Mijatov

Printscreen

Foto: Printscreen

On je sinoć gostovao u studiju televizije Pink gde je govorio o svom poznanstvu sa Anom i otkrio neke detalje, a u današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal" otkrio ih je još!

PROČITAJTE JOŠ:

Zadruga 2

printscreen

Foto: printscreen

PRODUKCIJA NIJE HTELA DA SE TO SAZNA! Vladimir VEČERAS ulazi u Zadrugu?! Otkriveno i da je u vezi sa ovom PEVAČICOM! (FOTO)

 

Za početak, ono što je sve zanimalo jeste čime se to bavi Filip Mijatov, a on je to napokon ispričao:

"Filip je neko ko živi već 20 godina u inostranstvu i ja se bavim nečim što se zove SEO, optimizacija sajtova za Gugl i to je posao od kog živim. Imam nekretnine u Londonu od kojih imam prihode, koji nisu nimalo naivni", rekao je Filip i otkrio da li je Ana imala neki uticaj na njegov novac:

Ana Korać i Filip Mijatov

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Ana je sinoć, tokom emisije "Pitanja novinara" demantovala sve što je Filip ispričao, a što je sedma sila pitala, te istakla da je bolje da ne priča o tome čime se on bavi:

On je, naime, otkrio čime se bavi, ko je navodno Anin drugi sponzor, ali je progovorio i o tome gde se nalazi automobil za koju je optužio Koraćevu da ga je zapalila, o odnosu sa njenom porodicom, o Davidovoj i Aninoj vezi ali i zašto je sve ovo uradio što je privuklo veliku pažnju javnosti.

Filip Mijatov i Ana Korać

printscreen

Foto: printscreen

"To je meni rečeno direktno u policiji, kako su smeli, ne znam, verovatno su pretpostavljali ali nisu imali dokaz. Svako može da bude osumnjičen dok se ne dokaže suprotno", rekao je Filip o svojim optužbama da mu je Ana zapalila automobil i dodao:

Kada je reč o Aninoj porodici, on je priznao da je upoznao samo njenog brata.

"Ja nju (majku) lično ne poznajem, ali sam pričao sa njom nekoliko puta telefonom. Ona (Ana) je mene pozvala u stan u Beogradu u kom sam bio 100 puta, tad su bili njeni roditelji, ali ja nisam hteo da ih upoznam, upoznao sam samo njenog brata, razgovarao sam sa njim", rekao je Filip.

Ana Korać i Filip Mijatov

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

Filip je otkrio i kako je Ana dobijala novac od njega:

Na kraju, Filip je otkrio šta misli o Davidovoj i Aninoj vezi, ali i zašto je odlučio da prošlu noć provede u Pančevu umesto u Beogradu.

Ana Korać i Filip Mijatov

Screenshoot Instagram

Foto: Screenshoot Instagram

"David je dobar dečko, rekao bih da je neiskvaren, ja ne bih to komentarisao, nisam psiholog. Bio je možda potresen jer je osećao da Ana nije dala dovoljno od sebe. Iskreno mislim da može da opstane (njihova veza). Ja ne mogu da komentarišem njihove emocije, mogu da kažem da mislim da su zaljubljeni, moguće je da to potraje jer znam Anu kakva je ona. Šta mislim o njima, ostavio bih za drugi put jer malo više treba da pogledam da bih dao tačan zaključak", rekao je on i dodao:

Komentari (1)

kokan.

20.05.2019 13:36

ana sad otkrivaj sa cime se faliguz bavi.