Aleksandra Subotić
Printscreen
Aleksandra Subotić

Masanori Jošida/Alo!

Aleksandra Subotić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Aleksandra Subotić

Screenshoot Instagram

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Instagram

- V. A. je nekoliko puta pisao Aleksandri dok je bila sa Davidom, ali ona nije odgovarala na poruke. Nisu se čuli tri godine, sve dok mu malo nakon što ju je Davi prevario nije lajkovala fotografije na Instagramu. On je to shvatio kao zeleno svetlo, poslao joj je poruku i posle nekoliko dana dopisivanja našli su se na ručku - kaže izvor i dodaje:

- Budući da se Aleksandra preselila u Novi Sad i da žive veoma blizu jedno drugom, po ceo dan su provodili zajedno, a on joj je bio podrška kada joj je bilo najteže. Na kraju su shvatili da su jedno za drugo i rešili su da započnu vezu - kaže izvor i navodi da je Subotićeva izabrala jednog od najopasnijih momaka u Novom Sadu.

David Dragojević

Screenshoot Youtube

David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

- Kada su započeli vezu, Aleksandra je objasnila da joj treba prostora i da sa njom mora polako posle svega što joj je bivši verenik uradio i javno je prevario sa Anom Korać. On se sa tim složio, ali joj je postavio nekoliko uslova kada mu je saopštila da će ući u „Zadrugu“. Zabranio joj je da preterano komunicira sa bivšim i da ulazi u svađe, kao i da ostaje sama sa Davidom. Njena ideja da se vrati unutra mu se nikako nije dopala, ali je na kraju popustio u strahu da je ne izgubi. Obećao joj je da će je štititi i da će kada izađe živeti kao princeza, samo ako ostane dosledna i ne vrati se Dragojeviću. Kako se čini, Aleksandra se dobro drži u rijalitiju i svesna je da je V. A. odlična prilika i čovek koji može mnogo da joj pomogne - zaključuje izvor VIP-a.