Aleksandra Subotić
Screenshoot Youtube
Aleksandra Subotić

Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić diskvalifikovana je iz rijalitija zbog nasilja nad Minom Vrbaški, a po izlasku odmah je otišla u Veternik kod majke svog dečka Davida, Biljane Dragojević, koja je čuvala njenu ćerku Magdalenu.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Biljana Dragojević otkrila je da je Aleksandra u šoku nakon svega što se desilo.

 

"Ona je trenutno kod mene, pošto je Magdalena kod mene. Ona sad tuguje što su se ona i David razdvojili. Ja joj kažem da je trebalo da razmisli pre nego što se incident dogodio. Videćemo šta dalje i kako. To je jedino što je pogađa što više nisu zajedno. Ona je još uvek u šoku zbog svega što se dogodilo. Treba joj sigurno nekoliko dana da se sabere i shvati šta se dogodilo", kaže Davidova majka i dodaje:

Biljana Dragojević

Screenshoot Youtube

Biljana Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

"Pitam ja nju: "Da li se kaješ što si je udarila?", ona kaže: "Ne kajem se što sam je udarila, izazivala me je svesno". To je nešto između njih dve. One su bile u dobrim odnosima, pa u lošim, ne znam šta se među njima događalo sve. Jedino što joj teško pada je ta razdvojenost od Davida."

 

Komentari (6)

Sava

08.01.2019 21:18

Nasilnica u zatvor.

Duki

08.01.2019 23:25

Ne kaje se. Ali kajaće se.

Maki

09.01.2019 00:37

Ko je ikada platio kaznu Pinku zbog tuče i izbacivanja? Nikada niko... Pa čak ni Jelena Golubović, koja je bežala iz 3 rijalitija i nikada nije platila ni cvonjka... A što da plaćaju, kada hoće da idu svojoj kući? Dovoljno je što ih ostave bez honorara, a šta su pojeli i popili, to je to... Nikom ništa...

Mika

09.01.2019 01:02

Nasilnica se ne kaje. To i liči na nju. Kajaće se kasnije

Željko

09.01.2019 05:29

Nasilnica napolje.

Igor

09.01.2019 12:09

Sandra da zaradi 50 hiljada evra da plati Pinku i nekoliko za Minu.