Eksplodirao avion pevačice Pink! Vatrogasci dojurili na mesto NESREĆE da pomognu putnicima, pevačica se još nije oglasila! (VIDEO)

cbsnews.com/B.Z. | vip 2019-08-06 15:55:28 2019-08-06 15:55:28

Privatni avion slavne Alesije Bet Mur, poznatije kao Pink (39), srušio se prilikom sletanja na danski aerodrom Arhus.

Screenshot Youtube

Avion koji je iz Norveške prevozio oko desetak članova tima pevačice Pink za Dansku, eksplodirao je pri sletanju na aerodromu i potpuno izgoreo! U avionu su bili posada, kao i menadžer slavne pevačice, a na snimku sa lica mesta vidi se kako vatrogasci jure ka mestu nesreće kako bi ugasili vatru i pomogli putnicima.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Prema prvim saznanjima stranih medija, niko od ljudi iz aviona nije bio povređen, a sama pevačica nije bila u istom avionu.

- Pink nije bila u tom avionu, već neki članovi njene ekipe koji sa njom idu na turneju i njen menadžer. Sve je na kraju ispalo dobro, niko nije povređen - rekao je pevačicin PR.

Na današnji dan je preminula najlepša žena sveta, a njena smrt je i dalje obavijena velom MISTERIJE! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Ova pitanja postavljaju se čak i nakon 57 godina od njene smrti Merlin Monro, Foto: Profimedia Glumica i pevačica Merilin Monro pronađena je mrtva u svojoj kući u Los Anđelesu 5. avgusta 1962. godine, a kao uzrok smrti policija je navela da predroziranje barbituratom, istom supstancom koja je odnela Džudi Garland i Džimija Hendriksa.

 

Prema navodima, "Cessna 560XL" leteo je iz Norveške, a vatra je izbila nekoliko minuta pre sletanja. Neverovatnom srećom i zahvaljujući sposobnosti pilota, niko od 10 putnika nije teže povređen.

U avionu je, konkretnije, bilo četvoro američkih državljana, dva Australijanca, jedan britanski državljanin, kao i piloti iz Nemačke i Austrije, te nemačka stjuardesa.

 

Koncert koji Pink ima zakazan za sredu, 7. avgust u Stadium Casa Areni u Danskoj, biće održan. Pevačica je trenutno na turneji "Beautiful Trauma", a nakon Danske koncerte će održati u Nemačkoj (9. avgusta), te u Holandiji (11. avgusta).

Prema prvim informacijama policije, u avionu je bilo više od desetoro ljudi, ali niko nije povređen.

Pevačica se ovim povodom još nije oglasila.

Pogledajte BONUS video:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda

 

 

Expand player
Pogledajte više