Dvaput je pobegla iz Zadruge, trebalo je da plati kaznu od 100.000 EVRA, a evo zbog čega joj je sve oprošteno!

Vesna Đorđević | vip 2018-12-23 14:18:05 2018-12-23 14:18:05

Čelnici ružičaste televizije svesni su da Nadežda nema ni deseti deo tih para i da bi godinama morala da radi da otplati dug

Printscreen

- Nadeždi je "Pink" prvo oprostio bežanje iz prve "Zadruge", kada je samo nedelju dana pre finala preskočila ogradu. Tada joj je, umesto da plati 50.000 evra, bilo ponuđeno da dug otplati ulaskom u drugu sezonu tog rijalitija. Uslov je bio da uđe bez honorara i ostane do kraja. Međutim, ni to nije izdržala, već je po drugi put uradila istu stvar - ispričao je za VIP izvor blizak toj produkciji, koja se prema Nadeždi Biljić ponela i više nego velikodušno.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako smo saznali, oni su, svesni njene loše materijalne situacije, rešili da joj i ovoga puta oproste.

Da je informacija do koje je magazin VIP došao tačna, govori i činjenica da je Nadeždin spot za pesmu "Budale" ponovo počeo da se prikazuje na svim muzičkim kanalima ružičaste televizije, iako je prethodno bio zabranjen. Sama "pobegulja" nije bila raspoložena da govori za novine na tu temu, bar ne pre nego što zvanično ne potpiše neki papir sa televizijom koju je izdala.

- Ne mogu o tome da pričam još. Znam da su ljuti i dalje na mene jer sam ih razočarala, ali ne zbog toga što sam pobegla, već zbog toga što su imali veća očekivanja od mene kada je sam šou u pitanju. Svi oni mene poznaju i privatno i znaju kakva sam budala - kaže Nadežda kroz smeh za VIP i otkriva zbog čega je izneverila očekivanja.

- Stvarno nisam izdržala psihički. Žao mi je zato što sam ih razočarala i verujte da sam svesna šanse koja mi je pružena. Znam koliko bi ljudi na ovom svetu dalo sve da samo na nedelju dana uđu unutra. Reklama koju dobijete i u rijalitiju i van njega ne može da se plati. Ni novcem, ni bilo čim drugim. Ali u pitanju je bilo moje loše mentalno zdravlje. Ozbiljno sam bila psihički loše i kada ste u takvom stanju, vi samo želite da odete kući, budete ili sami ili sa roditeljima, što je u rijalitiju nemoguće. Kada bi moglo da se izađe na nekoliko dana, pa da se vrati, bilo bi idealno, ali ne može - kaže Nadežda, svesna da je došao kraj njenom učešću u takvim TV formatima.

- Sumnjam da bi me više i zvali kad su svesni da sam ja psihički slaba da izguram da kraja - iskrena je pevačica.

Sa druge strane, kako kaže, sve ljude sa TV "Pink" voli i poštuje i dalje. Sa nekima se druži, a jednom je čak pevala nedavno na privatnoj proslavi.

- Sa svima sam ostala u prijateljskim odnosima. Nema razloga da ne bude tako. Znaju i oni svi da sam ja dobar čovek - kaže pevačica za VIP.

Expand player
Pogledajte više