Anabela Dušica
printscreen/Vladimir
Anabela Dušica

printscreen/Vladimir

Anabela Dušica, Foto: printscreen/Vladimir

Večeras se održava koncert Ace Pejovića u Areni kom prisustvuje i voditeljku "Zadruge" Dušicu Jakovljević.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

Kako je večeras na repertoaru emisija "Porodice zadrugara" koju ona treba da vodi, voditeljka je sve iznenadila.  Otkrila je da ovog puta neće biti u studiju.

"Ja danas neću voditi emisiju, zameniće me Ognjen Nestorović, on je uglavnom četvrtkom. Super je što nas sada ima više, pa mogu da uzmem slobodan dan", rekla je ona.

Kako je gost Anabela Atijas, a spekulisalo se da između njih dve ima nesuglasica, postavlja se pitanje da li je Dušica namerno izbegla baš ovu emisiju.

Anabela Atijas

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas, Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Anabela večeras gostuje?! Eto, nisam ni znala. Ja sam otišla na koncert", ispričala je voditeljka.

Za samo dva sata počinje emisija, a šta će Anabela sve otkriti i kako će komentarisati slom svoje ćerke Lune, ostaje da vidimo...

 

Komentari (5)

cica

22.11.2018 21:15

Na koncertu joj je i mesto. Da cesce posecuje vesela i zabavna mesta mozda bi bila manje puna srdzbe, pakosti i besa. Naravno i naklonosti prema nekima koji to ne zasluzuju!

Dina

22.11.2018 21:38

@cica - Ako nepristrasno gledate njene emisije, videli bi ste da je žena baš profesionalna i uopšte nije zlobna, naprotiv vrlo vrcava i zabavna. Druga je stvar ako vas lično iritira. A četvrtkom tu emisiju već duže vreme vodi Ognjen.

ja

22.11.2018 21:17

ima li neko drugi poridicu osim Lune? svake sedmice neki djogaj ???

hreštava estradna trćkaralica

22.11.2018 22:43

treba da više puta ode na "koncert", da se odmorimo od njenog hreštanja i vašarskog ponašanja.

KUJINA PRATNJA

22.11.2018 22:53

Već za ovaj zabavni šou program je, meni, kao prosećnom gledaocu, uslovno prihvatljiva, kamoli za nešto ozbiljno - onim mahanjem rukama, obraznom gestikulacijom i razglašenim glasom. Neka uđe u zadrugu - za tamo bi bila "dobra".