NE SVIĐA JOJ SE SITUACIJA! Dragana mu dala ceduljicu, a njegova ŽENA je odmah reagovala! Sve je izmaklo kontroli, evo šta kaže o Matoroj i Sanji!

Zapretio drugarici Sanji!

Ša i Dragana
Ša i Dragana , Foto: printscreen

Svi pričaju o tome što je Dragana Mitar pokušala ponovo da stupi u kontakt sa Ša, stavivši mu ceduljicu u džep.

 

Ša je žestoko zaratio sa svojim prijateljicama Matorom i Sanjom, sa kojima ne komunicira. 

Njegova supruga Ivana je imala mnogo toga da kaže, a na pitanje da li veruje i dalje svom suprugu naon svega što se izdešavalo sa Draganom Mitar, rekla je:

"Naravno da mu verujem i mislim da posle te situacije postaje i drugima jasno da tu nema apsolutno ničega... To je igra koja je izmakla kontroli. To sa ceduljicom se desilo pre mesec dana ili mesec ipo, a oni ne komuniciraju uopšte još pre toga, tako da mislim da tako i treba da ostane, kao što Nenad stalno i govori unutra", objasnila je Ivana, koja se potom osvrnula na prekinuto prijateljstvo svog supruga i Jovane i Sanje.

Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić
Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić, Foto: Printscreen Youtube

"Da ste me ovo pitali kad se to desilo prve večeri, ja bih rekla da su razlozi nervoza i opšti haos u kući i neraspoložnje je uradio svoje, pomiriće se sutra kad se smire i popričaju. Ali sada, kada vidim da to traje danima i da Matora ne popušta i pravi distancu, i pored toga što je on rekao šta se dešava napolju i da je hteo mene da zaštiti - e pa, ne sviđa mi se situacija! Jer ako smo prijatelji, treba da misli i na mene. Nenad je tamo sam i one su bile drugarice iz spoljnog sveta koje su trebale da budu tu za njega. Ne znam kako se to dogodilo i najbolje je da sve razreše ili ne razreše kada izađu iz "Zadruge", nikako tamo za crnim stolom gde se svaka izgovorena reč može zloupotrebiti. On neće ići za nekim ako prilazi samo on stalno... A one su par, on je sam tamo, Matora je trebalo, kad ga već zna, da ga pozove češće, jer on se nikada ne nameće, takav je čovek. Pristrasna sam, on je moj muž i naravno da sam na njegovoj strani, pogotovo zato što je on mene želeo da zaštiti od ružnih situacija koje su me zadesile napolju" - u dahu objašnjava Ivana.

Ona nije sigurna da li će Matora i Ša ikada razrešiti sukobe iz "Zadruge".

"Ne znam, jako sam zbunjena zbog trenutne situacije i činjenice da je pored svih napada nekako puklo i njihovo prijateljstvo. Žao mi je što je tamo potpuno sam, a nije trebalo tako da bude. Napolju ću biti i ja tu, pa možda uspem da ih izmirim."

Nenad Aleksić Ša sa suprugom
Nenad Aleksić Ša sa suprugom, Foto: Screenshoot Instagram

Ša je, tokom jedne od rasprava sa ljubavnim parom, zapretio Sanji Stanković da ga ne vuče za jezik kako ne bi u javnost izneo ono što zna o njoj:

"On ujeda kada je ljut i govori gomilu reči koje znam da ne misli. "Uđe u crveno", kako bi on rekao. Zato se posle i izvinjava ljudima jer zna da je pogrešio. I Matora sve to vrlo dobro zna. Mi Sanju znamo baš kako je i ona rekla, kao devojku naše drugarice Matore i draga nam je. Nema tu ničega sem sukoba koji je iz gluposti postao jedna od glavnih tema u kući" - kaže supruga poznatog repera.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi