Dragana Mitar
Screenshot Youtube
Dragana Mitar

Screenshot Youtube

Dragana Mitar, Foto: Screenshot Youtube

Nepoznati napadači ispred jedne zgrade nekoliko puta su udarili u glavu pesnicama bivšu zadrugarku Draganu Mitar, koja se nalazi u Budvi na odmoru.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako se navodi, iako se uprkos zabrani prilaska tamo ipak susrela sa još uvek zakonitim suprugom Sinišom Dragutinovićem i njegovom novom devojkom, ne može argumentovano da ga okrivi, ali joj nije nimalo drago što je i on tu.

Dragana Mitar

Alo!/Nenad Vujanović

Dragana Mitar, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

 

"Susret se desio u jednom butiku i on je odmah izašao jer ne sme da ima ikakav kontakt s njom. Već sutradan ona je napadnuta ispred svoje zgrade kada je u večernjim satima krenula do prodavnice. Dragana nije videla ko je s leđa udara jer je bio mrak, ali kada je zavrištala, dva momka su pobegla. Olja Bajrami čula je viku, odmah je istrčala iz stana i zatekla preplašenu Draganu, kojoj je zatim ukazana pomoć", prenosi Srbija Danas pisanje Sveta.

Dragana je kasnije i viđena sa prevojem oko glave, ali nije želela da komentariše situaciju. Svakako, kako se navodi, priznala je da joj nije drago što je njen muž u Budvi, jer je on ranije fizički i psihički zlostavljao.

Dragana Mitar

Screenshot Instagram

Dragana Mitar, Foto: Screenshot Instagram

Pogledajte BONUS video: 

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Dragana Mitar otkrila šta se dešavalo u Centru za socijalni rad!