PRETIO DA ĆE JE BACITI SA 6. SPRATA! Dragana Mitar NATEČENA stigla u Centar za socijalni rad! Bori se za starateljstvo nad sinom, na licu joj se ocrtava STRAH! (FOTO)

Zadrugarka Dragana Mitar došla je u centar za socijalni rad gde treba da se odredi način na koji će se vrišiti nadzor starateljstva nad detetom.

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Dragana Mitar je nedavno ispričala da je godinama trpela fizičko nasilje i maltretiranje od strane svog, još uvek zakonitog supruga, Siniše Dragutinovića. Nakon pretnji smrću odlučila je da sve prijavi policiji.

Dragana je stigla danas u Centar za socijalni rad, bila je veoma neraspoložena i natečena, dok se na njenom licu mogao videti strah. Ona bi danas trebalo da se sporazume sa svojim suprugom Sinišom Dragutinovićem oko viđanja njihovog maloletnog sina.

PORODIČNA AGONIJA SE NASTAVLJA Muž Dragane Mitar ide u zatvor? Policija i tužilaštvo odredili mere!

Siniša je dobio zabranu prilaska stanu u kome Dragana živi sa sinom, u trajanju od 48 sati, a ukoliko tu zabranu bude prekršio, ići će direktno u zatvor. 

 

Draganin suprug ju je tužio i tražio da starateljstvo nad njihovim maloletnim sinom, a ona je na to uzvratila kontratužbom. 

NISU BILI U DOBRIM ODNOSIMA! Dragana Mitar na žurku došla sa NOVIM DEČKOM! Kod njega je uvek bežala posle svađa sa bivšim mužem!

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Masanori Jošida/Alo!

 

Podsetimo, kako je ispričala Dragana, maltretiranje je počelo mnogo ranije, odmah posle njenog porođaja kada ju je šutnuo u stomak. Kako je ispričala, svakakve stvari su joj padale na pamet, čak i da se ubije, ali je izdržala zbog deteta:

U STRAHU ZA SVOJ I DETETOV ŽIVOT! Muž preti da će joj pucati u glavu pred DETETOM: Velika ispovest Dragane Mitar!

"Maltretiranje je počelo još mnogo ranije. Malo nakon mog porođaja 2015. godine me je šutnuo u stomak i tada sam tražila pomoć, ali sam se povukla u strahu da ne ostanem sa detetom na ulici. On mene vređa i maltretira pred detetom! Ja to više ne mogu da trpim. Svakakve stvari su mi padale na pamet da uradim sa sobom zbog tog monstruma, čak i da se ubijem, ali to je neodgovorno prema detetu. Dete je najvažnije", ispričala je Dragana.

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Masanori Jošida/Alo!

"Trpela sam i izbacivanje iz stana i bacanje stvari. Poslednji put kada sam ga prijavila bila je situacija takva da sam se za život uplašila. Lupao mi je na vrata od kupatila, hteo da ih razvali i udario farmerkama jer je mislio da od toga ne ostaju modrice.

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Masanori Jošida/Alo!

O uvredama kao što su: "prostitutko", "ku*vo", "ološu", "marš napolje iz stana", "umrećeš gladna bez mene" ne želim ni da govorim. Za sve ću da dostavim dokaze, samo se nadam da će moje dete iz ovoga izaći bez trauma, to mi je najbitnije. Poslednji put mi je pretio da će me baciti sa šestog sprata zajedno sa jednim drugom koji zna za probleme sa Sinišom", rekla je Dragana.

Pogledajte BONUS video:

Prvi pobednički intervju Lune Đogani, besna kao ris na Marka Miljkovića!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi