JAVIO SE I OTKRIO SVE TAJNE Dragana Mitar je muža prijavila policiji! Progovorio o "otkupu od ljubavnika" i to za ovu šok cenu!

Suprug kontroverzne učesnice "Zadruge" progovorio je o navodnom zlostavljanju u njegovom braku, ali i o famoznom "otkupu" svoje žene od strane njenih bivših ljubavnika.

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Instagram

Učesnica "Zadruge" Dragana Mitar podigla je ogromnu prašinu kada je pred milionskom publikom TV Pink ispričala da ju je suprug Siniša Dragutinović, kojeg je varala sa Pavlom Jovanovićem, takođe učesnikom "Zadruge", psihički i fizički zlostavljao, čak i za vreme trudnoće.

GREŠKOM PRIZNALA! Dragana Mitar otkrila sve o njenom eksplicitnom snimku! Evo kada je nastao por*ić i kome ga je slala! (18+)

Na njene suze niko nije ostao imun, a kako bismo proverili i drugu stranu priče, pozvali smo Sinišu, koji je demantovao navode svoje supruge i istakao da on, zapravo, nije nasilnik.

- To su sve budalaštine! Idite u Policijsku upravu Voždovac, uzmite izveštaj. Ko nađe lekarski izveštaj, dajem sto hiljada evra - rekao je Dragutinović odmah na početku, a zatim za Pink.rs priznao da ga je supruga prijavljivala za nasilje, ali da nasilja nije bilo.

ISPLIVAO PORNIĆ DRAGANE MITAR Vrela Zadrugarka slala snimak ljubavniku! Potpuno gola se dodirivala po MEĐUNOŽJU (18+)

- Prijavila je ona policiji dva puta, ali ni u jednom izveštaju ne piše da sam je ja fizički zlostavljao. Ona mene prijavljuje, tamo u izveštaju piše da sam povisio ton. Istina je da me je prijavila, ali ako je to što sam povisio ton psihičko maltretiranje, onda... Što mi nisu odredili meru zabrane prilaska, što me nisu uhapsili?! Svaki put kad ja povisim ton, on kaže:"Šta se dereš?" i pozove policiju. I oni su nam rekli: "Nemojte zbog toga da nas zovete, morate da ga tužite u parničkom postupku za uvredu časti, jer vam je izgovarao ružne reči, nije to posao za policiju".

Ma, ko ju je tokom trudnoće maltretirao? Najviši nivo jeste moje povišavanje tona - tvrdi Siniša.

Draganin otkup vredan 50.000 evra

Nedugo nakon što se uselio u Belu kuću, Draganin bivši ljubavnik Pavle Jovanović otkrio joj je da mu je drugi muškarac iz Novog Pazara, sa kojim je modelsica takođe varala supruga Sinišu, nudio da se dogovore i zajedno skupe pedeset hiljada evra, kako bi platili kaznu zbog samovoljnog Draganinog napuštanja "Zadruge", čime bi prekršila osnovno pravilo ugovora. Time bi se dotični Novopazarac, koji je inače oženjen, spasio bruke i uspeo da sačuva brak, a cela ova priča prilično je zbunila Sinišu, koji nije siguran da je baš Novopazarac poslao drugu rođendansku tortu Dragani, iako je to ona sama potvrdila u emisiji "Pitanja novinara".

- Oni daju po 25.000 evra, ukupno 50.000, što nisu videli ni u crtanom filmu... Ako je ovaj Novopazarac baja, što ne da pedeset, nego nudi 25.000 evra?! Šta su oni, ortaci, pa će da dele po pola? Ona je riba cela, ne pola! Šta, ovaj će da uzme gornji, onaj donji deo?! Ja kad bih dao, dao bih pedeset hiljada, i moja je cela! On daje pare za otkup, da mu ne sazna žena, a ovaj drugi (Pavle) daje trista evra, ne može da dobaci do 25.000. I onda, daju se pare da se nešto ne sazna, pa grune tortu... Ko je tu lud?! Meni to nije jasno! Nego, njih je sve uj*bala moja torta - samouvereno priča Siniša, kojeg smo pitali da li je znao da mu je žena i po drugi put bila neverna, te da je imala, kako ona kaže, još jedan "izlet".

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Printscreen

- Ako su oni bili pet separea pored mog, naravno da sam znao! Pa video sam ih, nisam ćorav - objašnjava Dragutinović.

Povezane vesti

 • Korisnik: LOLA
  13/01/2019 - 11:50
  U PRVOJ ZADRUZI POBEDILA PREVARENA SUPRUGA. U DRUGOJ CE POBEDITI ZENA KOJA VARA SUPRUGA. A U TRCOJ LJUBAVNICA
 • Korisnik: lili
  13/01/2019 - 03:11
  Gospode Bože,ma ko je ovde lud?Gde ovi žive,u kom veku,ccccc...kao da su iz praistorije.Ima li iko normalan,osim deteta(kojeg mi je žao)u celoj priči?E Srbijoooo..
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi