Dorotea
Screenshot Youtube
Dorotea

Screenshot Youtube

Dorotea, Foto: Screenshot Youtube

Protekle noći najgledaniji rijaliti na ovim prostorima "Zadrugu 2" napustila je Dorotea Jovanović. Ona je izbačena iz rijalitija jer je imala najmanju podršku publike i to samo nedelju dana pred veliko superfinale.

PROČITAJTE JOŠ:

Milan Milošević

Printscreen

 

Samo nekoliko sati nakon što je Dorotea napustila impresivan grad, ona je govorila za naš portal, pa je sa nama podelila svoje prve utiske nakon izbacivanja. Jovanovićeva je otkrila i sa kojim zadrugarima će ostati u prijateljskim odnosima, koga vidi kao pobednika "Zadruge 2", ali i zašto smatra da većina ljubavnih parova ustvari glumi zaljubljenost.

Čim je izašla iz "Zadruge" imala je probleme i to sa telefonom, pozivima i nespavanjem:

Dorotea Jovanović

Printscreen

Dorotea Jovanović, Foto: Printscreen

- Osećam se iscrpljeno, celu noć nisam spavala otkako sam došla kući i uključila svoj broj. Prvo sam imala problema sa otključavanjem telefona, pa sam premestila karticu u drugi telefon, rešila problem i tada su počeli pozivi. Nisam spavala celu noć, umorna sam, ali puna mi je duša zato što sam konačno izašla. Jedino mi je žao što je Aleksandra ostala tamo sama, mi smo bile najbliže, ali ćemo se za par dana videti i sve će to proći - rekla je Dorotea.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Da li si se čula sa nekim od bivših zadrugara?

- Javio mi se Milan Petković. On je jako dobar dečko, čuli smo se odmah kad sam izašla preko Instagrama - otkrila je ona.

Kakvo je tvoje mišljenje o ljubavnim parovima u Beloj kući, da li te veze mogu da opstanu i posle rijalitija?

Dorotea Jovanović

Alo!

Dorotea Jovanović, Foto: Alo!

- Samo ću reći da je sve, 99% rijaliti i da je fejk, ili je lažno sa obe, ili sa jedne strane. Dalje ih komentarisati neću, a dosta je parova prošlo kroz "Zadrugu" - rekla je Dorotea Jovanović.