Biljana Dragojević
Printscreen Youtube
Biljana Dragojević

Printscreen Youtube

Biljana Dragojević, Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Ovo nije prvi put da Aleksandra pravi ljubomorne scene, s tim što je ovog puta preterala. To smatra i Davidova majka Biljana Dragojević.

"Videla sam, nisam sve detalje ispratila, ali kad sam skontala šta je u pitanju, nije mi bilo dobro. Strašno, nemam reči, nemam komentar uopšte. To što je uradila je mnogo glupavo, zaista nema opravdanje, šta god da je prethodilo tome za mene nema opravdanja. Ona ne može Davidu od 30 godina da zabrani kako da se ponaša. Šta je ona mislila, da mu kaže "Davide idi levo, idi desno, pij ili ne pij", pa nije David retard", rekla je Biljana i dodala:

"Ne razumem tu njenu negativu. Sve sam mislila da će je proći, dok se navikne, stalno neko opravdanje u svojoj glavi tražim za nju i za njeno negativno ponašanje. Ali sad stvarno vidim da uzalud tražim opravdanje za nju", istakla je Davidova majka.

Biljana smatra da će se David bolje osećati u "Zadruzi" nakon što je njegova izabranica otišla sa imanja u Šimanovcima.

"Mislim da će Davidu sad biti lakše. On je pod velikim pritiskom. Kad sam bila 31. u "Zadruzi" skrenula sam joj pažnju, da već tri meseca vrši psihičku torturu nad Davidom. To nisam ja rekla, to su svi rekli i to je svako normalan mogao da vidi. Ja sam joj to zamerila, iskreno nije mi jasno to njeno ponašanje. Sad mu je teško, on nju voli, ali kada prođe neko vreme da će on i te kako dobro ploviti tu. On nije negativac, voli da se šali, nije agresivan kad popije, igra, sve to što ona ne shvata. Ona sve shvata lično, svaku šalu ona gleda kao da neko ima nešto protiv nje. Verovatno će mu sad ispočetka biti malo teže, jer su tamo navikli zajedno, ali će mu psihički biti lakše jer je bio pod tenzijom non-stop", zaključila je Biljana Dragojević.

Komentari (1)

Čiča

08.01.2019 13:17

Свекрво, ваљало би мало да прикочиш, јер ова снајка бије за све паре. Зато припази сед и не чеши се где те не сврби. Њу изгледа не интересује на коју страну си заденула цвет у косу.