"ANA JE KU*VA, PROSTITUTKA" Davidova majka pred svima žestoko izvređala Koraćevu, njega oblivao znoj od SRAMA!

Skandal!

David i majka
David i majka, Foto: printscreen

Veliki šef sinoć je dozvolio Davidu Dragojeviću da obavi jedan poziv, te je on odlučio da se čuje sa svojom porodicom. Javila mu se majka Biljana Dragojević, koja je nezadovoljno komentarisala njegov odnos sa Anom Korać.

- Neće mene niko na silu da natera na nešto. Ja ovde ne igram igru, stvarno mi je lepo. Ana da to radi, ja bih to i te kako znao. Ne možeš tako da se ponašaš, rekao sam ti da se ne pecaš na Instagram i slično. Pod jedan, ne možeš tako da pričaš. Ja znam kako se osećam i šta proživljavam. Meni je sa Anom lepom i ne znam šta da ti kažem. Dok nam je lepo, bićemo zajedno - rekao je on, a potom je Davidov očuh Predrag, koga zovu Mungos, oteo telefon Biljani, i nastavio razgovor:

- Mama ti se zavozala malo napolju ovde sa Aleksandrom, samo se opusti i igraj se. Tako je, dok ti je lepo budi sa njom. Njima daju navigaciju tri babe i četiri žabe. One su napravile svoj rijaliti ovde u Veterniku. Ja sam došao ovde u kuću tek kad sam video da se uključila, jer sam znao da će ti napuniti glavu. Radi ti kako misliš da je najbolje. Kakvi bre klipovi, klipovi su u čardaku. Ti sa Anom da li ćeš biti dva dana ili dva meseca, to se njih ne tiče. Otrovali su Biljanu, Ja te najbolje zna, ovo sada si ti. Znaš šta smo pričali kad si odlazio, sve sam bio u pravu - rekao je očuh, dok je Bilja u pozadini vikala...

- Ti nisi normalan. Devojka je k*rva, prostitkutka - urlala je ona, a David nije želeo da sluša šta mu ona priča, već je bio jako drzak prema njoj:

- Tako je. Ja sam ovde ginuo... Ja se sad osećam lepo, Ana je nadomestila sve što nisam imao uz Aleksandru. Reci Biljani da ćuti ako neće da priča normalno. Ne želim da je slušam. Ja ne znam zašto neko sa kim više nisam živi kod mene u kući, neka ide - govorio je zadrugar.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Stole
  10/02/2019 - 13:35
  haha, a šta jeto Biljana pogrešila pa svi znaju čime se bavi Koraćeva...Mina je jto davno iznela u Zadruzi1...
 • Korisnik: LALE
  10/02/2019 - 09:11
  Zeno i da je tako,kako te nije sramota na recniku? Bas si majka za primer!!! Zbog jezika i mesanja u zivot svojih sinova,jednog sina si vec izgubila a sada ces i drugog...cudi me da branis sveticu koja je sa 16 god rodila dete,decku od majke?! Bruka i sramota zenskog roda...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi