IZNET PRLJAV VEŠ U JAVNOST Davidova i Aleksandrina veza je laž?! Sve vreme su lagali narod i to zbog ovoga?!

Ne piše im se dobro...

David, Aleksandra, Ana
David, Aleksandra, Ana, Foto: Screenshot Youtube

Danas je u "Zadrugu" stiglo obaveštenje da takmičari moraju da prokomentarišu ulazak Aleksandre Subotić u rijaliti.

 

Prilikom izlaganja pojedinih učesnika, došlo je do burne svađe između Davida i Aleksandre - više o tome možete pročitati OVDE.

 

- Došlo je do velike transformacije, postoji Aleksandra jedan i Aleksandra dva. Aleksandra jedan je bila najgora moguća ženska osoba koja se pojavila, bila je sramota za ženski rod, niko je nije podržavao kao osobu, ali je bilo ljudi koji su podržavali njihovu ljubav. Dobili su zajedničke fanove, jer je David prihvatio njeno dete - rekla je Marija, ali je na kraju ipak stala na Aleksandrinu stranu.

Marija Kulić
Marija Kulić, Foto: Printscreen

- Ta njihova veza je bila isključivo radi fanova i rijalitija. U toj vezi je David najviše lagao, jer je koristio nju sve vreme. Aleksandra se u međuvremenu zaljubila u Davida, jer je shvatila da je niko neće kao ženu. Karađorđe jeste čovek koji je iz zatvora i ovo dete je bilo prepušteno ulici i pogrešila je sa tim njenim godinama. Grešku jeste napravila i ne opravdavam to, jer i ja imam ćerku koja je godinu dana starija od Aleksandre, i ne radi te stvari, ali ovo dete nije imao ko da nauči neke stvari - rekla je Marija.

David Dragojević, Aleksandra Subotić
David Dragojević, Aleksandra Subotić, Foto: Screenshot Youtube

Sudeći po ovome, veza Davida i Aleksandre je bila lažna?

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi