PLAKAO KAO KIŠA! David uz JECAJE otkrio sve o odnosu sa bratom: "Pokušao sam da ga zovem, ali me je BLOKIRAO!" (VIDEO)

Dugo nisu u kontaktu!

David Dragojević, Ana Korać
Foto: Screenshot Youtube

U sinoćnoj emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem", David Dragojević i Ana Korać su plakali kada je on pričao o vezi sa bivšom devojkom Aleksandrom Subotić i video-pozivu koji je imao sa majkom Biljanom.

 

U jednom trenutku David se dotakao svog brata Dejana Dragojevića. On je sa njim već duže vreme u lošim odnosima, između ostalog i zbog svoje bivše devojke Aleksandre Subotić. 

Dejan Dragojević
Foto: Alo!/Ana Paunković

"Ja sam uvek bio uz njega i dok sam bio u Americi, on je mene zvao šta god mu je trebalo. Taj konflikt je nastao zbog svađa devojaka. Ne znam šta se dešava napolju, ja često misli na njega, pokušavao sam njega da zovem, ali on je mene blokirao", pričao je David kroz suze.

David je nastavio da priča i o svojoj majci i očuhu koji je, za razliku od majke, podržao njegovu vezu sa Anom Korać. Takođe, David je poručio u svom izlaganju Aleksandri Subotić da ga ne čeka više!

Podsetimo, Aleksandra Subotić trenutno sa svojim detetom živi u porodičnoj kući Davida Dragojevića u Veterniku, što se ovom zadrugaru nikako nije svidelo kada je saznao.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi