Ana Korać i David Dragojević
Screenshoot Youtube
Ana Korać i David Dragojević

Screenshoot Youtube

Ana Korać i David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

David Dragojević je rekao da bi voleo da se Ana Korać i njegova bivša devojka Aleksandra Subotić druže!

Sve ovo je jako uznemirilo zgodnu Ivanjičanku, te je u emisiji "Pitanja novinara" rekla da ju je to razočaralo od Daragojevića.

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Korać

printscreen

Ana je bez dlake na jeziku ponovo priznala koliko se loše osećala zbog toga, pa uporedila situaciju sa Filipom Mijatovim.

- David je izgovorio najgluplju stvar za ovih 9 meseci! Mene Ljuba nikada nije uvredila, to što ona priča sa strane, ona pecka sa strane! Aleksandra me konstantno vređa i svađa se sa mnom! Ja sam ga pitala zašto mrzi Ljubu, on je rekao da ima svoje razloge. Samo nije hteo zbog toga da kaže. Aleksandra je ta koja me vređa. Ja sam njemu uporedila situaciju, kao kada bi on dobio pitanje za Filipa i Miću i da kaže Filip. Nije razmišljao, rekla sam mu da nije imao mozga, kriv je i ne mogu da ga opravdam. Odvratna situacija - priznala je Koraćeva.

- Da li neko sa kim si u vezi može da utiče na tebe da promeniš mišljenje o nekom, a taj neko te nije uvredio? - glasilo je pitanje novinara.

- Ne, ja dok ne vidim svojim očima i dok ne uđem u priču sa nekim ili svađu...David ne utiče na mene. On je meni rekao da Ljuba nema lepo mišljenje o meni, ali mi nikad nismo imale svađu. Poštuje ona mene i ja nju - rekla je Ana.

PREPORUČUJEMO I:

Aleksandra Subotić, Biljana Dragojević

Printscreen