David Dragojević, Ana Korać
Screenshot Youtube
David Dragojević

Screenshoot Youtube

David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Sinoć su novinari postavljali pitanja zadrugarima, a jedno je bilo upućeno i voditelju Aleksandri Subotić.

 

Naime, ono što je novinara zanimalo jeste priča koju je potegla Subotićeva, kada je izjavila da se David Dragojević dopisivao sa jednim poznatim pevačem, pa je otkrila da je sa njim imao aferu sa fotografijama.

PROČITAJTE JOŠ:

Luna i Anabela

printscreen

Međutim, Aleksandra je to demantovala, te je objasnila šta je mislila pod tim, te je obelodanila da se Dragojević dopisivao sa verenicom poznatog pevača, a onda je ispričala i da je imao skandal sa devojkom iz butika koja mu je poklonila patike zbog fotografija koje joj je poslao.

- Interesuje me da sa kojm poznatim pevačem je bio David? - glasilo je pitanje novinara.

- Ja sam rekla da su oni bili u šemi, ali da se dopisivao sa verenicom jednog poznatog pevača. Ne mogu da se setim pevača, niti da se setim imena, ali možete videti u pratiocima kod njega. A što se tiče erotskih fotografija, posedujem kakve god želite. U više poza, u ogledalu, iz svakog ugla. Video sadržaj nemam, ali imam fotografije, bio je moj momak i verenik, to sam rekla zato što me je isprovociralo kada je rekao da nije imao video s*ks sa mnom, ali pošto kaže da nije imao sa mnom, onda ću ja to izbaciti, baš me briga. To šta ćete vi videti, videćete sve! - otkrila je Aleksandra.

Aleksandra Subotić

Printscreen

Aleksandra Subotić, Foto: Printscreen

- Kad sam bio mlađi, ja sam to slao svima. Ja sam se sa tom devojkom dopisivao pre Aleksandre, ja se sa njom nisam video nikada - pravdao se Dragojević.

- Ima neka devojka koja je prodavala patike, koja je nešto sapunjala mačora... Ja sam se tim fotografijama krstila. Jeste zaista! Ja sam otišla sa jednim drugom u kafić jednom i dođe mi da uđem kod njega na Instagram, i vidim da se dopisivao sa jednom devojkom koju je pitao za neki model patika i ja šaltam i onda sam videla njegove slike iz svakog ugla. I ja ga nazovem i pitam šta to radi, kad sam videla taj izraz, kad nisam umrla od smeha - dodala je Subotićeva.

- Slao si fotografije za patike - vikala je Ljuba Pantović.

U svađu se uključio i Lepi Mića koji je napao David, tvrdeći da je on lažov, pa je istikao da postoje još gore stvari koje je Dragojević uradio, koje će tek izaći na videlo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

PREPORUČUJEMO I:

Zadruga, Željko Mitrović, Zadruga finale, Zadruga ubacivanje

Alo/Dejan Briza