GADNO MI JE! DNO DNA! David se uhvatio za glavu nakon što je Subotićka iznela NOVU INFORMACIJU o njemu! Ana Korać samo spustila glavu...

Užas!

David Dragojević
David Dragojević, Foto: printscreen

Svakodnevne svađe između Davida Dragojevića i Aleksandre Subotić ne prestaju, a sinoć je u emisiji "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" sukob kulminirao iznošenjem informacije iz njihovog privatnog života.

- Što se tiče Davida, on je sam sebi najveći problem, sebe je pljunuo i zgazio - počela je Aleksandra.

- Tvoj najveći problem je što sve to radiš, jer sam ja sa Anom! Ti ne znaš šta pričaš! Ti nisi svesna kakve ljude pominješ, neke stvari! - rekao je David.

- Da li si ti svestan da si sam pokrenuo sve ove teme? Ja pominjem ono što je tvoj brat izneo! Sam si sve napravio zbog osećaja krivice, straha! - rekla je Subotićeva.

- Meni je dno dna kakve stvari ona pominje, ja nešto nikad ne bih rekao ovde! Katastrofa, ružno mi je sve ovo! Gadno mi je! - rekao je David.

- Ti si mene ovde predstavio kao neuravnoteženu osobu! Ti si lajao o meni 24h! Poveravao si se Ani i Lazaru, pisao si knjige! Ti si pozdravljao ženu koja je mene vređala zbog tebe! Ona je slala pakete u ime tvog tate da bi meni napakostila, a ti si sve vreme mislila da je on! - rekla je Aleksandra.

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi