SA NJOM JE ZBOG GRIŽE SAVESTI David priznao da NE VOLI Aleksandru kao pre! Pa otkrio šta oseća prema Ani Korać

Potpuno iskren!

David i Aleksandra
David i Aleksandra, Foto: printscreen

David Dragojević je sinoć bio vrlo prisan sa Anom Korać na žurki, pa je jutros tim povodom otvorio dušu Lazaru Jeremiću i ispričao šta oseća prema svojoj devojci Aleksandri Subotić.

U njihov razgovor se umešala i Zorica Marković koja ga je savetovala da se prepusti osećanjima. 

- Ona se ponašala kao malo dete kome uzmeš igračku, pa ono legne na pod i plače. Ja tebe znam kao osobu koja si bio noćas, kao nekoga ko je nasmejan i opušten - rekla je ona.

- Mene je sve to ubilo. Da mi neko četiri meseca govori šta da radim, da me prati. Nije to moj ego, ja ne volim tako. Nisam mogao da pretpostavim da će tako da se ponaša. Ona se naljuti kada je odem da prošetam sa Lazarom. Skupilo mi se sve, pretvorio sam se u nešto što nisam ja. Sve mi se pomešalo u glavi, ne znam gde bijem iskreno. Ne znam što se toliko opterećujem i razmišljam šta će ko da mi kaže. Ja znam da ona nema nikoga napolju, pa me grize savest da je povredim. Imam utisak da bi ona uspela kada bi se otarasila mene - priznao je David i dodao da više ne voli Aleksandru kao pre.

Nakon toga, Zorica mu je otkrila da joj je Ana juče priznala da je zaljubljena u njega.

- Ne znam kako se to zove, stalno smo zajedno, družimo se. Vidiš da smo stalno zajedno. Izgubljen sam totalno - mucao je David.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi