KAMERE ZABELEŽILE LUDILO David prekinuo program pred svima! Uleteo tokom emitovanja uživo i krenuo da urla na Aleksandru! (VIDEO)

Netrpeljivost!

Aleksandra David
Aleksandra David, Foto: printscreen

U toku radio emisije "Amnezija" nastala je pometnja u "Zadruzi" i to odmah nakon pesme "Dobrodošla moja bivša".

 

Kao i svake srede, u "Zadruzi" se održava radio emisija "Amnezija". Voditelji Bora Santana i Bane Čolak ugostili su Aleksandru Subotić, koja se nedavno vratila u rijaliti.

 

Ona je govorila o svom odnosu sa bivšim verenikom Davidom Dragojevićem, koji je pre mesec dana započeo novu vezu sa starletom Anom Korać.

- Iskreno, razočarana sam u jednu ruku, a u drugu sam i srećna. Imala sam priliku da ostavim svog bivšeg partnera samog, a da nemam bilo kakav uticaj. Videli smo šta je uradio, hvala Bogu da su mi se otvorile oči. Baš sam u neku ruku i zahvalna. Počela sam loše da se osećam kada mu je dolazila u krevet. Počela sam loše da se osećam dok sam bila napolju, bila sam u lošem psihičkom stanju. U jednom trenutku je Marija to prenela Davidu. Povraćala sam, bilo mi je loše. Zahvaljujem se Davidovoj mami što mi se našla kad mi je bilo najgore. Ujutru sam se budila sa stresom, tako sam i legla. To mi je bio jako tužan period u životu - započela je Aleksandra. Sve detalje njenog izlaganja možete poslušati u videu ispod, a onda se desilo nešto potpuno neočekivano.

Aleksandra Subotić i David Dragojević
Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

David koji je slušao sve njene reči i redovno dobacivao komentare, više nije mogao da izdrži, te je upao u studio i prekinuo program.

- Dobar dan, vanredna situacija. Ovo je devojka kojoj je sada tek proradio inat. Sve što sam ja nekada pričao, ona tek sada radi. Dok sam joj ja govorio, nije me slušala, a evo kakva je sada. Pričao sam je da se smiri i da ne gubi honorar zbog deteta, ne mogu da slušam više ovo. Posle krivi mene - urlao je on, a Subotićeva se samo smejala.

David Dragojević, Ana Korać
David Dragojević, Ana Korać, Foto: Screenshot Youtube

Nakon što je napustio emisiju, ona je rekla da joj nije jasno zašto se on uopšte obazire na njene reči, ako mu nije stalo.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi