GAZIŠ PO NAMA ZARAD RIJALITIJA! David pre godinu dana ŽESTOKO ISPROZIVAO brata, a sada PLAČE ZA NJIM! Pale su strašne uvrede!

David ističe da su njih dvojica imali korektan odnos, istina je ipak drugačija.

David i Dejan
David i Dejan, Foto: Youtube

David Dragojević povreeno ističe u Zadruzi kako mu nedostaje njegov rođeni brat Dejan i kako bi voleo sa njim da porazgovara o svim problemima u kojima se nalazi trenutno. David se juče ponovo prisetio brata sa kojim ne razgovara, pa je čak i zaplakao.

 

David uvek govorio kako su njih dvojica imali korektan odnos kao i to da zna pravi razlog njihove svađe, ali izgleda da nije baš tako kako on kaže.

Ekipa portala Alo.rs pronašla je poruku koju pre nekog vremena David uputio Dejanu, pa se tu našlo i niz uvreda.

"Pun mi je k*rac laži i svega više. Ja koji sam te hrani oblačio i koj je uvek bio tu za tebe sada lažeš i kažeš da nisi rekao. Evo braco moj, opet lažeš. Na kraju se čuje kako pozivaš inspekciju da mi dođu u lokal i hvala ti na tome. Bili su danas i opet si nas naterao na suze. Gaziš po nama zarad mesta u rijalitiju da bi ispao žrtva, a svi znaju da nisi, srami se. Hvala što mi dolaze i što želiš da mi zatvore lokal koji sam krvavo stekao i borio se. Samo klošari to mogu da podrže. Ovo ne radi ni najgori neprijatelji. Od naroda prozvan Bajazat. Ali, ne brini, nikad nas nećeš dotući, jer i sam znaš da sam ja Putin i da uz pomoć Boga mi čovek ne može ništa odrediti" - napisao je David o svom bratu. 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi