David Dragojević
Screenshoot Youtube
David Dragojević

Screenshoot Youtube

David Dragojević , Foto: Screenshoot Youtube

Njen dečko, David Dragojević je ostao u rijaltiju da se bori za nagradu, a sada koristi svaku priliku da se obrati Aleksandri.

PROČITAJTE JOŠ:

- Aleks, debela jel ideš negde večeras, jel ideš negde večeras? Treba da izađeš negde, da živiš normalno, ne rijaliti već normalno - rekao je David.

Onda se nadovezao na njena ranija učešća u rijalitiju.

- Ja sam njoj toliko puta rekao da kada uđe u rijaliti, da se opusti, igra, zeza se. Ja znam koliko je volim i šta sam sve radio za nju. Ja sam bio u Americi mogao sam da radim šta hoću, alo bre. I te kako znam da manervišem sam sa sobom - rekao je David, a njegova izjava navodi na razmišljanje.

Celu situaciju pogledajte na videu.

 

Komentari (2)

psihijatar

13.01.2019 22:57

U prevodu...ja sam našao normalnu Anu, a ti se snađi i živi od mene dok ne izađem, posle...PALJBA ! ! !

brana

14.01.2019 07:00

@psihijatar - David je tesko razocarenje, Ana Korac ne da nije normalna, devojka je teska sponzorusa.Skroz je promenio ponasanje, pada u provaliju polako ali sigurno sa njom.On njoj treba samo da joj brze prodje vreme.Devojka je sponzorusa, a pritom nimalo pametna vec koristoljubiva.Aleksandra ce sad videti njegovo pravo lice.A poruka za Aleksandru, kad vec nisi bila mudra i mislila na svoje dete, okani se rijalitija i nadji neki posao.Isto tako za Davidovu majku, gospodjo trazite jedan telefonski poziv.