NIKAD DEPRESIVNIJI David pita za Aleksandru, traži poziv i to sve usred svađe sa Anom!

Nikada se ovako nije ponašao

David Dragojević
David Dragojević, Foto: Printscreen

David Dragojević je već neko vreme veoma depresivan zbog razdvojenosti sa devojkom Anom Korać, pa je odlučio da se obrati produkciji. Međutim, ono što je sve šokiralo jeste to što u celoj situaciji on pominje bivšu verenicu Aleksandru Subotić.

David se uputio u Rajski vrt i Drvetu Mudrosti otvorio dušu.

"Pogodilo me je sve u vezi moje mame i kad je bio pretres nedelje, jako ružno što se meša u naš odnos, glupo mi je od Ane. Osećam se ružno, ja sam rekao sve šta imam, Ana mi je i te kako bitna. Ali, ova razdvojenost, posvađali smo se bezveze sinoć. Njoj su rekli da neće izdržati pritisak, a meni krivo što mama ne razmišlja kako je meni ovde zatvoren. Ko god nešto da Ani kaže, ja znam da je to urniše, ima i ona svoje probleme. Baš se trudim oko svega. Nedostaje mi. Nisam je ni sinoć video, ja sam krivac i napali su me da sam sujetan. Lazar je napisao neku poruku, ne znam ni šta je hteo. I ona je nešto pomislila da mi pričamo, naljutila se. Ne znam da li toliko grešim ili sam lud ne znam, pojma nemam. Tamo sam u hotelu zatvoren, depresivan sam, ni sa kim se ne družim ni ništa, kao lud sam", rekao je David, a detaljnije poslušajte u videu ispod.

David Dragojević
David Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon toga, David je otišao da porazgovara sa prijateljem Markom Petrućijem, te mu se opet požalio na situaciju spolja:

"Ja ostajem u Beogradu, pukao sam. Ne mogu više da izdržim ovo, ej, moja mama čita novine, peca se na neke priče. I ne znam gde je Aleksandra, da li je još uvek kod mene. Ne da sam pao, nego sam se zakopao, tako se osećam", rekao je David.

"Znam da su te nepravedno osudili i rekli da si sujetan. Rešiće se sve to, samo iskuliraj. Razmisliće i ona, malo je sa ženama tako", rekao je Petrući.

"Ćaleta nisam video godinu dana, voleo bih da ga čujem i da vidim da li je dobro. Samo sam hteo da pričam. Ne mogu, sve ide na moju štetu. Stalno neko protiv mene, je*em mu mater! Dokle više", govorio je očajan Dragojević, a da li će mu Veliki šef uslišiti molbu, videćemo.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi