"NISAM ZNALA GDE UDARAM" Aleksandra Subotić traži NOVOG DEČKA! A onda nikad ISKRENIJE otkrila zbog čega je TAČNO napustila Davidovu kuću...

Subotićeva priznaje da više ne razmišlja o Davidu, ali da joj nije svejedno što živi sama sa ćerkicom u očevoj kući

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Aleksandra Subotić je rešila da spakuje kofere i vrati se u Beograd iz Novog Sada, gde je nekoliko meseci živela sa Biljanom Dragojević, majkom svog sada već bivšeg dečka Davida Dragojevića. Iako je obijala da napusti njegovu kuću i nakon što joj je poručio da među njima više ničega nema, te da on voli Anu Korać, Aleksandra je tek sada shvatila da David nije vredan njenog žrtvovanja. Subotićeva je za „Alo!“ rešila da otvori dušu i otkrije kakvi su joj planovi za budućnost i kako se oseća nakon što se vratila u dom oca Karađorđa Subotića.

 

- Odlučila sam da odem od Davidove majke jer moram da se smirim i da sredim svoj život. Od kada sam izašla iz rijalitija, nisam znala gde udaram. Samo sam razmišljala o Davidu i Ani, a ne o sebi i svom životu. Danima sam razmišljala šta ću da radim i kako da se odvojim od svega i onda sam shvatila da je najbolje da se vratim u tatinu kuću u Kaluđerici sa ćerkicom Magdalenom - započinje svoju priču Aleksandra.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: printscreen

- Kuća u Kaluđerici je velika, a za mene i Magdalenu postoji ceo jedan sprat sređen. Sve je novo i izgleda kao dom za devojčice, a tako se i osećam, kao tatina devojčica koja ima prelepu ćerkicu - rekla je Aleksandra, koja ne planira da ostane da živi kod tate, već će se preseliti u Novi Sad zbog Magdalene, koja tamo ide u vrtić.

- Pošto mi ćerka ide u vrtić u Novom Sadu, ne želim to da izgubim. Samo još malo da se smirim i sredim život, preseliću se tamo. Našla sam neke stanove u luksuznom delu, pa ćemo uskoro da se preselimo - kaže ona i priznaje da joj je teško pao rastanak od bivše svekrve.


- Najteže mi je bilo zbog Davidove majke Biljane, jer smo i Megi i ja navikle na nju. Ona je za nas učinila mnogo lepih stvari, ali ne želim više da joj zagorčavam život. Ona će mi mnogo nedostajati, ali ostaćemo u kontaktu jer je to jedna divna žena. Od kada sam izašla iz „Zadruge“, zbog mene je dobijala pretnje i posvađala se sa sinom, a ja ne želim da ona pati zbog toga. Takođe, Predrag Opačić Mungos, Davidov očuh, nije se slagao da ja živim kod njih kući i udaljio se od Biljane, a to mi je baš teško palo - otkriva Aleksandra za „Alo!“.

Aleksandra Subotić
Aleksandra Subotić, Foto: Screenshoot Youtube

Ona priznaje da joj nije svejedno sada kada je u Kaluđerici, s obzirom na to da u porodičnoj kući nema nikoga, jer je Karađorđe u rijalitiju.

- Dva dana sam u Kaluđerici i mnogo se lepo osećam ovde. Jedino čega se plašim jeste što smo nas dve same u kući, a strah me uhvati noću i onda ne znam šta da radim... Spavam sa ćerkom, ona je moja snaga. Zbog nje sam odlučila da se promenim i nastavim dalje. Ovo je prvi put da sam smirena, da ne mislim na Davida i na to šta mi je uradio. Shvatila sam da nije vredan i, što više razmišljam o nama i našoj vezi, vidim da sam pogrešila. Mnogo sam se žrtvovala za tu vezu. Ja sam ga prihvatila takvog kakav je, živela sa njegovom majkom, to ova nova neće prihvatiti, sigurna sam. Želim da sredim svoj život, da se posvetim Magdaleni i da budem srećna. Mlada sam, a muškaraca ima koliko hoćeš i ima mnogo boljih od Davida - rekla je Subotićeva za „Alo!“.

Povezane vesti

 • Korisnik: E pa
  25/02/2019 - 08:14
  ...hvala Bogu da ti je doslo iz d...ta u glavu, aman pa zivot tece dalje, pa nije jedini....
 • Korisnik: Maja
  25/02/2019 - 07:28
  Bravo Aleksandra, zista na svetu ima mnogo boljih muskaraca od Davida
 • Korisnik: gajo
  24/02/2019 - 20:21
  koi su uslovi.
 • Korisnik: rea
  24/02/2019 - 19:34
  Neverovatno mi je da osobe koje neznaju ni srpski jezik,sve objavljuju na engleskom!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi