SUBOTIĆEVA ĆE ODLEPITI! David javnosti priznao BAŠ SVE o vezi sa Aleksandrom: Bilo je situacija kad nisam mogao da je gledam!

Subotićeva će odlepiti

David Dragojević, Ana Korać
David Dragojević, Ana Korać, Foto: Printscreen

David Dragojević i Ana Korać gostovali su zajedno u emisiji "Magazin In", i otkrili sve detalje svoje ljubavi koju su započeli pred kamerama i to nakon diskvalifikacije Davidove tadašnje devojke Aleksandre Subotić.

Njih dvoje tvrde da su neverovatno zaljubljeni, da velika hemija vlada zmeđu njih, a David je otkrio da je sve to tinjalo mesecima unazad. Međutim, prisetio se i Aleksandre, pa je ispričao kakva je bila priroda njihove veze.

"Uvek sam bio iskren u vezi, ja sam imao dve duge veze, meni je Aleksandra bila druga duga veza. Tu je bilo dosta nesuglasica, bio sam zaštitnički nastrojen. Ona je napolju bila sama, ja sam uvek bio njen zaštitnik", rekao je David, a na pitanje voditeljke da li se umorio od svega toga, on je odgovorio potvrdno.

David Dragojević, Ana Korać
David Dragojević, Ana Korać, Foto: Printscreen

David je ispričao i kako se osećao u "Zadruzi", dok je unutra boravio sa svojom, sada već bivšom, devojkom Aleksandrom, te da je bilo trenutaka kada mu je jednostavno svega bilo previše.

"U jednom periodu sam gledao da li ću moći da izdržim i mislim da ne bih mogao da izdržim do kraja, iskreno. Toliko sam psihički pukao da više nisam video izlaz. Kada treba da stigne pismo da idem za crni sto, meni ne bude dobro. U nekoliko navrata sam rekao da treba da se razdvojimo, ona to nije mogla da prihvati", ispričao je zadrugar i dodao da je bilo situacija kada Aleksandru nije mogao da gleda.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi