Biljana Dragojević
Screenshoot Youtube
David Dragojević, Ana Korać

Printscreen Youtube

David Dragojević, Ana Korać, Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Ana mi se nimalo ne dopada i ne mogu da je zamislim kao snajku. Jednostavno, ne želim, jer mislim da sve folira. Ali, David je taj koji bira, a ja se ne pitam. Ana deluje umiljato i fino, ali mislim da se iza svega krije njena igra - rekla je na početku razgovora za "Alo!" Biljana Dragojević, Davidova mama, i navela zbog čega se razočarala u sina.

Biljana Dragojević

Screenshoot Youtube

Biljana Dragojević, Foto: Screenshoot Youtube

- Zameram mu što je na ružan način završio vezu s Aleksandrom. Ako je već hteo da je ostavi, trebalo je to da uradi na drugačiji način. Njihov odnos je bio napet od početka "Zadruge", a sve nesuglasice trebalo je da reše dok su bili napolju. Brzina kojom se sve desilo zapanjila me je. Na šta to liči da jedan dan grli stvari koje su ostale od Aleksandre, a sutra jastuče s Aninom slikom? To me užasno nervira - priča Biljana i dodaje da je za Davidovu i Aninu vezu najveći krivac Lepi Mića.

David Dragojević, Ana Korać

Printscreen Youtube

David i Ana imali vrelu akciju ispod pokrivača, Foto: Printscreen Youtube

- Mića je prvo usmeravao Ramonu na Davida, a kada mu to nije uspelo, probao je s Lunom. Ni to mu nije pošlo za rukom, ali tek kada je Aleksandra izašla, plan mu je uspeo s Anom. Razumem da su oni u rijalitiju i da treba da se forsiraju takve priče, ali Davida najviše krivim što nije ustao i pokazao svoj stav - priča Biljana. Iako se spekulisalo da je Aleksandra, nakon što ju je David javno ostavio, napustila dom Dragojevića u Veterniku, gde je od početka "Zadruge" živela njena ćerka Magdalena, Biljana ističe da to nije tačno. 

PREPORUČUJEMO JOŠ:

 

Ana Korać

Dejan Briza

Ana Korać, Foto: Dejan Briza

- Ne dajem nikakve komentare za novine - bilo je sve što nam je rekla Ljiljana. 

- Kad je sve to krenulo? Sve je to počelo letos, kad sam video Instagram Ane Korać, pa sam čuo da ćeš ući unutra. Ništa ne može da bude prepreka sreći! Ljubav, razumevanje, želja, pažnja, iščekivanje, zaljubljivanje iz dana u dan - rekao je David, a Ana mu je uzvratila:

- Joj, volim te - rekla je starleta.

- I ja tebe, cvetiću - rekao je David, nakon čega su imali seks ispod pokrivača.

 

Komentari (1)

Biljka

23.01.2019 08:04

Koliko ova žena beži od istine. Ne znam da li je zaista toliko "zalađena" ili iz nekog razloga pokušava da prikaže stvarnost drugačije, onako kako njoj odgovara. Ne vidim ni razlog zašto toliko štiti Aleksandru za koju svi znaju ko je i kakva. Devojka koja u šesnaest godina rađa dete sa maminim ljubavnikom, bez završene škole, umišljena, agresivna, psihički labilna. Ali, kod Dušice u studiju ponašanje Biljane je mnoge iznenadilo, njeni iskrivljeni odgovori, odeća.