Dalila i Subotićka se TAJNO VIDELE?! Isplivale slike u javnost, Ana Korać se pozeleneti od besa! (FOTO)

Alo.rs/I. M. | vip 2019-08-03 15:29:09 2019-08-03 15:29:09

Ko bi rekao?!

printscreen

Nakon što je završena druga sezona rijalitija Zadruga, David Dragojević i njegova devojka Ana Korać sve više vremena provode sa njegovim bratom Dejanom Dragojevićem i ženom Dalilom Dragojević.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, braća su se pomirila nakon završetka Zadruge 2 i sada se trude da što više vremena provode zajedno, kako bi nadoknadili ono što su propustili.

Na Instagram profilima svakodnevno Dalila, Ana, Dejan i David objavljuju zajedničke fotografije.

Međutim, jednom prilikom kada su na Dalilinom profilu osvanuli negativni komentari upućeni Aleksandri Subotić, ona je napisala:

- Svi loši komentari vezani za Aleksandru Subotić biće obrisani, a ako se posle brisanja pojavi opet loš komentar - osoba će biti blokirana! Na mom profilu niko neće biti ispljuvan! Hvala.

Na Instagramu je juče Dalilina objava podigla na noge sve fanove. Naime, ona je podelila fotografiju dve karte iz bioskopa.

Ovo ne bi bilo ništa čudno, da nije i Aleksandra podelila na svom profilu da gleda isti film, u istom bioskopu. Mnogi pratioci su se zapitali da li su se one zapravo sastale i kako će na to reagovati Dragojevići i Ana Korać.

 

BONUS VIDEO:

Aleksandra Subotić saznala da je Ana Korać trudna, pa poslala Davidu poruku

 

Expand player
Pogledajte više