Stanija, Sandra Afrika
Screenshot Youtube
Zadrugovizija

Screenshot Youtube

Zadrugovizija, Foto: Screenshot Youtube

Novinarski žiri upitao je Staniju zbog čega je toliko bila uplašena, kada je videla ove dve pevačice u žiriju. 

PROČITAJTE JOŠ:

NAPRAVIĆE LOM?! Andreana Čekić preotela tuđeg muža, a onda ga uselila kod sebe u stan! Evo šta njih dvoje moraju da vrate njegovoj supruzi!

TAKMIČARKA JOJ SVE OPROSTILA Jelena Karleuša po prvi put odlučila javno da se izvini! Pokajala se zbog greške koju je napravila!

LETE PARE U HRVATSKOJ I DO 50.000 EVRA Evo koliko novca za nastup dobijaju Jelena Rozga, Nina Badrić, Toni Cetinski i drugi!

 

"Za tebe nemam šta da kažem, tu sam da komentarišem sve vas. Ti da izgledaš dobro, izgledaš dobro. Ja sam komentarisala tvoje pevanje, to je prosto moje mišljenje. Po mom mišljenju su to Suza i Matora odradile baš kako treba. Ti si bila lošija od njih. Ti si njih pokvarila, ne znam zašto se ljutiš", odgovorila joj je Sandra.

Zadrugovizija

Screenshot Youtube

Zadrugovizija, Foto: Screenshot Youtube

"Vidi ljubavi, nemam potrebu da budem ljubomorna na tebe, jako sam ostvarena. Nemam potrebu da budem ljubomorna ni na koga, uspešnija sam dosta od tebe, ja sam krenula sa 17 godina i nikad nije kasno. Moja koleginica nisi, ne znam zašto si se uvredila. Ona nikada nije čula sa moje strane uvredu, a devojka se uhvatila za to. Ti iz mojih usta nikada nisi čula da kažem nešto za tebe", rekla je Sandra.

Zadrugovizija

Screenshot Youtube

Zadrugovizija, Foto: Screenshot Youtube

Kako je ovo izgledalo, i šta joj je Sandra odgovorila, pogledajte u video-prilogu:

 

Nedugo posle, došlo vreme da Sandra dodeli poene zadrugarima po zasluzi, a pevačica je ostavila Dobrojevićevu i njenu grupu bez istih. 

 

 

Komentari (1)

Evelyn Krimova

28.04.2019 09:28

Ne zanima me Stanija, ali cuj Sandra Afrika u ziriju... ha ha ha....! Pa jos ona kritikuje Stanu.... ha ha ha..... Jaooooooooooo doslo zadnje vreme.... kada niko nije svestan koliko je jadan i umisljen.